Romantiske Rhin- og Moseldalen

Avreisedato: 01. september 2024 | 5 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Majestetiske og kjente Rhin- og Moseldalen

Besøk små landsbyer på rekke og rad langs Rhin- og Moseldalen!

Elvene Rhinen og Mosel snor seg gjennom to av Tysklands mest majestetiske dalfører i et landskap som skapt med en tryllestav. Maleriske landsbyer ligger som perler på en snor langs elvebredden. Over kneiser vinbergene og på knausene henger røverriddernes ruvende borger. Vi skal på en flott båttur langs Rhinen hvor vi passerer små koselige landsbyer og vakker natur. Underveis besøker vi den verdensberømte Loreleyklippen hvor du vil bli betatt av den flotte utsikten over dalføret!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Bergen

Fantastisk utsikt fra Loreleyklippen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Tyskland, Rüdesheim
Avreisedato: 01. september 2024
Avreisested: Bergen Lufthavn Flesland
Hjemreisedato: 05. september 2024

Program

Søndag: Hjem – Rüdesheim Vi har fremmøte på Bergen Flesland på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på direkteflyet til Frankfurt, avgang kl.13,10. Etter 2 timer lander vi i Tyskland. Her venter buss som tar oss med den siste timen frem til Rüdesheim, hvor vi skal bo midt i byen på Hotel Felsenkeller i 4 netter.

Mandag, tirsdag og onsdag: I Rüdesheim Frokost inkludert hver dag, og felles middag 2 kvelder under oppholdet. Den ene dagen drar vi på utflukt langs Rhinen. Vi passerer små, koselige landsbyer, skråninger med vinranker så langt øyet kan se og flotte borger på toppen av fjellene. Vi kommer til St. Goarshausen hvor vi svinger av veien og kjører opp til den verdensberømte Loreleyklippen. Etter besøket her fortsetter vi nedover langs Rhinen til Koblenz hvor vi stopper ved Deutsches Eck hvor elvene Rhinen og Mosel møtes. Vi returnerer til Rüdesheim utpå ettermiddagen.  En annen dag drar vi på utflukt til vakre Moseldalen. Vi starter dagen med besøk i koselige Bernkastel-Kues som er som tatt ut av en eventyrbok. Vakre bindingsverkshus med små kafeer, spesialbutikker og restauranter. Etter besøket her fortsetter vi langs flaskegrønne Mosel til vinlandsbyen Cochem. Vi returnerer til Rüdesheim utpå ettermiddagen. Den siste dagen har vi hele dagen fri i Rüdesheim til avslapning og hygge. Om ettermiddagen har vi inkludert vinsmaking hos Georg Breuer som ligger i kort gangavstand fra hotellet.

Torsdag: Rüdesheim – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Frankfurt. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Bergen, avgang kl.10,25. Etter 2 timer lander vi i Norge og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 000,-

Kart