Vinteridyll på Savalen Fjellhotell & Røros

«… Guiding som foregår innimellom historiske trebygninger og de gamle slagghaugene i sentrum»

Avreisedato: 14. februar 2022 | 4 dager | Turpris: 5590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 10
Bussreiser

Opplev vinterstemningen i Røros!

Vi får med oss lokalguide som forteller den interessante historien til Røros!

Fargerike hus, hvit snø og en fortryllende blåtime – går det an å finne en mer perfekt ramme rundt den historiske gamlebyen i Røros. Vi bor og koser oss på flotte Savalen Fjellhotell & Spa med sine mange salonger, flotte spa-anlegg og fantastisk utsikt over vakre fjellheim, og med Røros ikke langt unna.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev det historiske Røros

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5590
Sted: Norge, Røros, Savalen
Avreisedato: 14. februar 2022
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 17. februar 2022

Program

Mandag: Hjem – Savalen Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og følger E-18 forbi Oslo, videre opp forbi Minnesund, Elverum og Rena, hvor elvene Rena og Glomma renner sammen. Vi følger Glomma langs vestsiden av Østerdalen til Koppang, Atna og Alvdal. Herfra fortsetter vi til Fåset hvor vi svinger av fra hovedveien og kjører de siste kilometerne i vakkert fjellterreng forbi gamle gårdsbruk og hytter før vi 730 meter over havet stanser utenfor Savalen Fjellhotell. Vi samles til felles middag.

Tirsdag og onsdag: På Savalen Frokost og middag hver dag. Den første dagen drar vi til Røros – Bergstaden – den gamle gruvebyen på fjellet som ligger en drøy times kjøring fra Savalen. Gjort kjent ikke minst av dikterhøvdingen Johan Falkberget. Vi får med oss guide som forteller oss den interessante historien til Røros og får tid til å gå på oppdagelsesferd innimellom historiske trebygninger og de gamle slagghaugene i sentrum. Her er det spennende boder, god stemning med musikk, og forskjellige aktiviteter man kan bli med på. Utpå ettermiddagen så setter vi kursen tilbake til Savalen for middag i fred og ro. Den andre dagen blir det avslapning og hygge på hotellet. Hva med å ta seg et besøk i den fantastiske Spa-avdelingen med fantastisk utsikt over områdene rundt, eller en tur på ski? Vi har også inkludert felles lunsj denne dagen. 

Torsdag: Savalen – hjem Vi spiser god frokost før vi pakker i bussen og kjører til Alvdal og videre ned Østerdalen og ut på E6 forbi Oslo. Herfra videre sørover langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder mot Kristiansand. 

Prisen inkluderer

*All busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 990,-