Shoppingcruise til Frederikshavn & Aalborg

“…vi kan kose oss med god mat i restaurantene, hygge oss med levende musikk… ”

Avreisedato: 11. november 2018 | 3 dager | Turpris: 995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

På shoppingcruise til Danmark med Dag Aasbø Travel

Ta et avbrekk fra hverdagen og unn deg en tur med oss og Stena Line til Danmark og Frederikshavn. Vi bor to netter i samme lugar om bord Stena Line. Kos deg med nydelig mat på en av skipets restauranter, sving deg rundt med levende musikk og god drikke fra showbaren. Under oppholdet i Danmark har vi inkludert en valgfri shoppingtur til Aalborg og Bilka. Alternativt kan du slappe av om bord i skipet eller utforske Frederikshavn på egenhånd dersom du ønsker det. På shoppingcruise kan du gjøre mange fordelaktige innkjøp samtidig som du slapper av og nyter ‘miniferien’.

 

Tilbake til reiseoversikt

2 netter om bord på Stena Saga

Levende musikk begge kveldene

Bussen er med på hele turen og kjører til Aalborg

Mulighet til fordelaktige innkjøp

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 995
Sted: Shoppingcruise til Danmark
Avreisedato: 11. november 2018
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 13. november 2018

Program

Søndag: Hjem – Oslo Bussen starter opp fra Kristiansand ved lunsjtider og tar på deltagere langs E-18 mot Oslo. Her går vi om bord i Stena Saga hvor vi har inkludert plass i innvendige lugarer over bildekk med dusj og wc. Vi setter kursen mot Danmark kl.19,30 og utover kvelden kan vi kose oss med god mat, danse til levende musikk og gjøre fordelaktige innkjøp. 

Mandag: I Danmark Vi ankommer Frederikshavn om morgenen. De som ønsker kan være hele dagen i Frederikshavn og gå av og på båten når man ønsker. Bussen setter kursen mot Aalborg kl.08,30 og kjører til Bilka først hvor de som ønsker å tilbringe formiddagen her blir satt av før bussen kjører til sentrum av byen. Om ettermiddagen kjører bussen fra Aalborg opp til Frederikshavn. Her kan de som ønsker det gå om bord i båten, mens de som ønsker mer shopping kan ta seg en tur i gågatene i Frederikshavn. Vi kaster loss kl.18,30 og nyter kvelden om bord. Hva med å ta seg et besøk i SPA-avdelingen for total avslapping, eller nyte en bedre middag i en av skipets restauranter?

Tirsdag: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo om morgenen og tar plass i bussen som tar oss med mot Kristiansand tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 netter i delt dobbeltlugar
*Sjåføren fungerer som reiseleder på denne turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 200,-
*Utvendig lugar kr. 200,- (per lugar)
*Suite lugar kr. 1 800,- (per lugar)
*Måltidspakke kr. 680,- (Inneholder: *Julebord inkludert øl/vin/mineralvann på utreisen *2 frokoster om bord)