Sjarmerende Costa Brava & Santa Susanna

«lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv.»

Avreisedato: 22. april 2024 | 12 dager | Turpris: 10590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Herlige Costa Brava!

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Santa Susanna med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten til koselige småbyer som Pertallada, Pals og kystbyen Calella de Palafrugell, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

Opplev Costa Brava og Santa Susanna

Sjarmerende byer, flotte strender, middelalderbyer, kultur og historie venter langs Costa Brava kysten denne våren!  Nyt en deilig vårferie mens du utforsker lokale severdigheter, koser deg med lokale delikatesser og og nyter sol og sjøbris. Strandbyen Santa Susanna er en rolig ferieby kun en times kjøretur nord for Barcelona.

 

Komfortabel innkvartering

Vi bor på firestjerners hotell Aqua Montagut Suites, med utendørsbasseng, gratis Wi-Fi og balkonger i alle rom. Hotellet ligger med gangavstand fra stranden, og det er inkludert frokost hver morgen og felles middag hver dag med unntak av ankomstdagen.

Vi bor i Santa Susanna og har inkludert flere utflukter under oppholdet

 

Bilde av strand langs Costa Brava og en av byene vi besøker på utflukt, Calella De Palafrugell

Inkluderte utflukter langs Costa Brava

Oppdag Costa Bravas vakre kystlinje og de sjarmerende middelalderbyene Pertallada og Pals med sine brosteinsbelagte gater og imponerende utsiktspunkter. Besøk firskerlandsbyen Calella de Palafrugell, med fargerike hus og trange gater. Bli med på utflukt til metropolen Barcelona. Sammen med lokalguide får du sett de mest kjente severdighetene, deriblant, La Rambla og Sagrada Familia. Vi skal også på utflukt innover i landet og besøker sjarmerende landsbyer som Castellfollit de la Roca, Santa Pau og Banyoles.

Bilde av Park Guell i Barcelona

Tid på egenhånd

Under oppholdet får du god tid til å utforske Santa Susanna på egenhånd, besøk lokale kafeer, eller slapp av på en solseng ved stranden. Utforsk området på småutflukter og nyt fritiden under oppholdet.

Sømløs reise

Vi ordner alt, inkludert flytransport hver vei og transport på utfluktene under oppholdet.  Alt du trenger å gjøre er å glede deg over opplevelsene.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Stavanger Lufthavn

Avslappende vårdager på flott hotell

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10590
Sted: Spania, Costa Brava, Santa Susanna
Avreisedato: 22. april 2024
Avreisested: Stavanger Lufthavn Sola
Hjemreisedato: 03. mai 2024

Program

Mandag: Hjem – Santa Susanna Vi har fremmøte på Sola på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre deltagerne. Her går vi om bord i flyet direkte til Barcelona, avgang kl.11,50. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Santa Susanna. Her sjekker vi inn på vårt ****Aqua Montagut Suites. Hotellet har utendørs basseng, gratis wifi og underholdning. Alle rom med balkong.

Tirsdag – torsdag: I Santa Susanna Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag alle kvelde (unntatt ankomstdagen). En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører nordover og skal først besøke de koselige middelalderbyene Pertallada og Pals. Byene har sjarmerende brostenslagte gater, og ligger på høyder med flott utsikt over landskapet rundt og kysten.  Vi besøker også Calella de Palafrugell som er er en sjarmerende fiskerlandsby med fargerike hus og trange gater som ender opp i Middelhavet.  En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til hotellet utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Besalu som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet.

Fredag: Santa Susanna – hjem Vi har en tidlig avreise og kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Stavanger med avgang kl. 07,55. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*11 overnattinger i delt dobbeltrom
*10 frokoster
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 640,-