Sjarmerende Vilnius

Bli med til ‘ukjente’ Vilnius i Litauen høsten 2020!

Avreisedato: 13. september 2020 | 4 dager | Turpris: 4990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakre og historiske Vilnius

Bli med på guidet rundtur i den enestående gamlebyen til Vilnius

Hovedstaden i Litauen har i lang tid vært den minst kjente og vanskeligst tilgjengelige av de Baltiske hovedstedene. Byen er full av skjønnhet og spennende historie. Nyt stemningen mens du går på de brosteinsbelagte gatene i en av de største gamlebyene i Europa. Gamlebyen i Vilnius er en vakker labyrint av arkitektur, kultur, ulike kafeer og butikker. Arkitekturen er en spennende blanding av Barokk, Gotisk Renessanse og Russisk. Gamlebyen har vært på UNESCO sin verdensarvliste siden 1994. Unn deg noe godt å drikke i en av de mange bakgårdene i gamlebyen og gjør noen gode innkjøp i de koselige butikkene. Bli med oss på en uforglemmelig tur til en av Europas mest undervurderte byer!

 

Tilbake til reiseoversikt

Guidet rundtur i den enestående gamlebyen

Utflukt til Trakai slott

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 4990
Sted: Latvia, Vilnius
Avreisedato: 13. september 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. september 2020

Program

Søndag: Hjem – Vilnius Bussen har avreise fra Kristiansand om formiddagen og tar med deltakere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Vilnius, avgang kl.16,25. Etter drøye 1,5 time lander vi i Vilnius.  Her venter bussen for å ta oss med de siste minuttene inn til sentrum av byen hvor vi skal bo 3 netter på vårt hotell. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag og tirsdag: I Vilnius Frokost inkludert hver morgen, og middag to kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag møter vi vår lokalguide som tar oss med til fots og i buss gjennom den historiske delen av Vilnius. Vi får høre den interessante historien, føle på stemningen, samt se de mest kjente byggverkene. Den andre dagen har vi helt fri i Vilnius til å utforske byen nærmere på egenhånd,  gjøre fordelaktige innkjøp samt kose oss i gamlebyen.

Onsdag: Vilnius – hjem  Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss og guide som tar oss med til Trakai slott. Slottet var tidligere bosted for Hertugen av Litauen. Slottet har en interessant historie som går helt tilbake til 1300-talllet, og fine utstillinger. Vi får tid til å spise lunsj på egenhånd, før vi kjører til flyplassen i Vilnius. Her går vi om bord i flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.14,55. Etter 1,5 time lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person. I tillegg kan alle ha med seg 1 liten håndbagasje innenfor målene 40x30x20cm. Trenger man oppgradert innsjekket bagasje må det betales ekstra (se tillegg).

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 750,-
*Oppgradert koffert kr. 500,- (oppgradering fra 10kg til 20kg totalt for tur/retur)