Sjarmerende Vilnius

Føl på den gode stemningen og se fantastiske byggverk i Vilnius!

Avreisedato: 13. september 2020 | 4 dager | Turpris: 3990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Vakre og historiske Vilnius

Utforsk den spennende gamlebyen i Vilnius!

Vilnius er hovedstaden i Litauen og har vært den minst kjente og vanskeligst tilgjengelige av de Baltiske hovedstedene. Byen er full av skjønnhet og spennende historie. Nyt stemningen mens du går på de brosteinsbelagte gatene i en av de største gamlebyene i Europa. Gamlebyen er en vakker labyrint av arkitektur, kultur, ulike kafeer og butikker. Arkitekturen er en spennende blanding av Barokk, Gotisk Renessanse og Russisk. Gamlebyen har vært på UNESCO sin verdensarvliste siden 1994. Unn deg noe godt å drikke i en av de mange bakgårdene i gamlebyen og gjør noen gode innkjøp i de koselige butikkene. Bli med oss på en uforglemmelig tur til en av Europas mest undervurderte byer!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Guidet rundtur i den enestående gamlebyen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 3990
Sted: Litauen, Vilnius
Avreisedato: 13. september 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 16. september 2020

Program

Søndag: Hjem – Vilnius Bussen har avreise fra Kristiansand om formiddagen og tar med deltakere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Vilnius, avgang kl.12,30. Etter drøye 1,5 time lander vi i Vilnius. Her venter bussen for å ta oss med til sentrum av Vilnius. Her blir vi møtt av lokalguide som tar oss med til fots og i buss gjennom den historiske delen av Vilnius. Vi får høre den interessante historien, føle på stemningen, samt se de mest kjente byggverkene. Rundturen ender opp på vårt hotell, hvor vi skal bo 3 netter. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag og tirsdag: I Vilnius Frokost inkludert hver morgen, og middag to kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag møter vi vår lokalguide og drar på utflukt til Trakai slott. Slottet var tidligere bosted for Hertugen av Litauen. Slottet har en interessant historie som går helt tilbake til 1300-tallet og har flere, flotte utstillinger. Vi får også tid til lunsj på egenhånd her før vi returnerer til sentrum av byen. Den andre dagen har vi helt fri i Vilnius til å utforske byen nærmere på egenhånd. Kos deg i gamlebyen og gjøre noen gode innkjøp i en av byens mange butikker.

Onsdag: Vilnius – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Vilnius. Her går vi om bord i flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.11,05. Etter 1,5 time lander vi i Norge,  og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*1 middag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 750,- (enkeltrom utover 20%)