Solskinnsøya Bornholm

“…besøker vi Christiansø med sin barske natur og spesielle atmosfære”

Avreisedato: 25. september 2024 | 5 dager | Turpris: 13690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Perlen Bornholm

Bornholm er en perle. Her finner man fred og ro, og kan koble av fra hverdagens stress. Bornholm er også stedet i Danmark som har flest solskinnstimer og blir derfor kalt solskinnsøya. Øya har mange idylliske, små tettsteder, og byen Rønne er ekstra sjarmerende med brosteinsbelagte gater, gamle bindingsverkshus og har i det hele tatt et intimt og vennlig småbymiljø. Under oppholdet på Bornholm har vi lagt opp til et rikholdig og spennende sightseeingprogram, og vi har inkludert ”all inclusive” hver kveld. Bli med og opplev solskinnsøya!

 

Sjarmerende Bornholm

Velkommen til Bornholm, en perle i Østersjøen, hvor sol, sjø og historie forenes. Med solfylte strender, vakre solnedganger og historiske opplevelser er Bornholm virkelig verdt et besøk.

Idyllisk innkvartering

Under oppholdet bor vi i sjarmerende Nordbornholm med innkvartering på Hotel Abildsgård, plassert ved vannkanten. Under oppholdet har vi «All-inclusive» med middagsbuffet fra 18-21 hver kveld.

Vi besøker Nordens største festningsruin på Bornholm

Utforsk hele Bornholm

På inkluderte utflukter gjennom oppholdet får du oppleve alt av det beste som øya har å tilby.  Bli med på guidede turer til Syd-Bornholm med besøk til Svaneke og Dueodde med sin 20 km lange strand. På utflukt til Nord-Bornholm besøker vi det gamle silderøkeriet i Allinge, Hammershus festning og Gudhjem kjent for sine lysforhold.

Bilde av natur og vindmølle på Bornholm

Den siste utfluktsdagen går med båt til Erteholmene utenfor Bornholm, hvor du blant annet finner restene etter Christan V’s festning og flåtebase.

Bilde av bebyggelse på Christiansø

En sømløs reise

Vi ordner alt, inkludert flyreisen fra Tromsø til København, buss og fergetransporten til- og fra Bornholm samt hjemreisen. Se frem til spennende opplevelser på øya med flest soltimer i Danmark!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Tromsø Lufthavn

Opplev hele Bornholm på våre inkluderte utflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13690
Sted: Danmark, Bornholm
Avreisedato: 25. september 2024
Avreisested: Tromsø Lufthavn
Hjemreisedato: 29. september 2024

Program

Onsdag: Hjem – Bornholm Vi har fremmøte på Tromsø Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til København, avgang kl.11,35. etter drøye 2 timer lander vi. Her tar vi plass i bussen som tar oss med over Øresundsbroen til Sverige og Ystad. Her går vi om bord i kveldsbåten til Bornholm som tar en drøy time.  Vi er fremme ca kl.20,30 på gode Hotel Abildsgård som ligger i vakre omgivelser på Nordbornholm – like ved havet.  Felles middag om kvelden.

Torsdag, fredag og lørdag: Bornholm Frokost hver morgen og all inclusive hver kveld fra 18-21 (middagsbuffet og drikke). Den ene dagen møter vi vår lokalguide som tar oss med til Syd-Bornholm. Vi besøker bl.a. Svaneke og Dueodde med sin 20 km lange strand før vi returnerer til hotellet. En annen dag drar vi på utflukt til Nord-Bornholm. Vi besøker det gamle silderøkeriet i Allinge og Hammershus festning (Nordens største festningsruin) som ble bygget på 1200-tallet av erkebiskopen i Lund. Vi skal også besøke Gudhjem som med sitt spesielle lysforhold har tiltrukket seg mange anerkjente kunstnere. Den siste utfluktsdagen møtes vi for å dra til Ertholmene som ligger en times båttur utenfor Bornholm. Vi besøker øya Christiansø, som med sin barske natur og kun 120 innbyggere har en meget spesiell atmosfære. Ute på øya finner vi restene etter Christian V´s festning og flåtebase. På vei tilbake besøker vi Østerlars Rundkirke.

Søndag: Bornholm – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi tar farvel med Bornholm for denne gang. Vi går om bord i fergen til fastlandet, og etter bare 1,5 time er vi tilbake i Sverige. Herfra kjører vi over Øresundsbroen til sentrum av København. Her får vi litt tid til å hygge oss litt i Nyhavn eller Strøget før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.18,05. Etter en time lander vi, og går videre til Tromsøflyet. Etter nye 1,5 time lander vi kl.22,10 tilbake på Langnes.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*1 lunsj
*4 middager all inclusive
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 220,- (NB! 2 enkeltrom deler et bad på hotellet)
*Enkeltrom med privat bad kr. 2 440,-

Kart