Solskinnsøya Bornholm

“…besøker vi Christiansø med sin barske natur og spesielle atmosfære”

Avreisedato: 24. juni 2022 | 5 dager | Turpris: 8290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Bussreiser

Perlen Bornholm

Vi besøker nordens største festningsruin på Bornholm

Bornholm er en perle. Her finner man fred og ro, og kan koble av fra hverdagens stress. Bornholm er også stedet i Danmark som har flest solskinnstimer og blir derfor kalt solskinnsøya. Øya har mange idylliske, små tettsteder, og byen Rønne er ekstra sjarmerende med brosteinsbelagte gater, gamle bindingsverkshus og har i det hele tatt et intimt og vennlig småbymiljø. Under oppholdet på Bornholm har vi lagt opp til et rikholdig og spennende sightseeingprogram. Bli med og opplev solskinnsøya!

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev hele Bornholm på våre inkluderte utflukter

Stedet med flest soltimer i hele Danmark!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8290
Sted: Danmark, Bornholm
Avreisedato: 24. juni 2022
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 28. juni 2022

Program

Fredag: Hjem – Bornholm Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord. Her tar vi fergen til Strømstad, avgang kl.10,00. Etter 2,5 timer ankommer vi Sverige og tar plass i bussen som tar oss med forbi Gøteborg og Helsingborg frem til Ystad. Her går vi om bord i kveldsbåten til Bornholm som tar en drøy time.  Vi er fremme ca kl.22,00 på gode Hotel Abildsgård som ligger i vakre omgivelser på Nordbornholm – like ved havet. 

Lørdag, søndag og mandag: Bornholm Frokost hver morgen og all inclusive hver kveld fra 18-21 (middagsbuffet og drikke). Den ene dagen møter vi vår lokalguide som tar oss med til Syd-Bornholm. Vi besøker bl.a. Svaneke og Dueodde med sin 20 km lange strand før vi returnerer til Rønne. En annen dag drar vi på utflukt til Nord-Bornholm. Vi besøker det gamle silderøkeriet i Hasle og Hammershus festning (Nordens største festningsruin) som ble bygget på 1200-tallet av erkebiskopen i Lund. Vi skal også besøke Gudhjem som med sitt spesielle lysforhold har tiltrukket seg mange anerkjente kunstnere. Den siste utfluktsdagen møtes vi for å dra til Ertholmene som ligger en times båttur utenfor Bornholm. Vi besøker øya Christiansø, som med sin barske natur og kun 120 innbyggere har en meget spesiell atmosfære. Ute på øya finner vi restene etter Christian V´s festning og flåtebase. På vei tilbake til Rønne besøker vi Østerlars Rundkirke. 

Tirsdag: Bornholm – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi tar farvel med Bornholm for denne gang. Vi går om bord i fergen til fastlandet, og etter bare 1,5 time er vi tilbake i Sverige. Herfra kjører vi nordover forbi Helsingborg og Gøteborg frem til Strømstad hvor vi går om bord i fergen tilbake til Sandefjord med avgang kl.18,30. Etter 2,5 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*3 middager all inclusive
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 820,-
*Formiddagsbuffet Sandefjord-Strømstad kr. 200,-