Sommer i Tyrol

Opplevelser i hjertet av Europa!

Avreisedato: 27. august 2020 | 6 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Eventyrlig sommer i Sveits og Tyrol

“Opplev fantastisk natur i Tyrol!»

Tyrol og områdene rundt byr på noe av det flotteste landskapet vi vet om. Bodensjøen er Sentral-Europas tredje største innsjø og har den enestående egenskapen at den grenser til tre land: Tyskland, Østerrike og Sveits. Bodensjøen ble formet av Rhinensbreen i den siste istiden og Rhinen er den største tilførselsåren fortsatt. Vi bor i koselige St. Anton i Sveits hvor vi er omringet av flott natur og fjellandskap. Underveis skal vi dra på Alpeutflukt i Sveits, besøker Vaduz – hovedstaden i Liechtenstein og blomsterøya Mainau i Tyskland. Området er det eneste stedet i verden hvor vi kan våkne opp til vakkert landskap i Sveits, besøke Tyskland om formiddagen og spise lunsj i Østerrike samme dag.

 

Tilbake til reiseoversikt

Flere inkluderte utflukter i vakkert landskap

Besøk på blomsterøya Mainau

Inkludert båttur på vakre Bodensjøen

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Østerrike, Tyrol
Avreisedato: 27. august 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. september 2020

Program

Torsdag: Hjem – St. Anton Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Sveits hovedstad Zürich kl.19,40. Etter 2 timer ankommer vi Sveits, og tar plass i bussen som skal ta oss med de siste par timene frem til Østerrike hvor vi ankommer St. Anton sent om kvelden. Her skal vi bo i 5 netter på vårt hotell.

Fredag, lørdag, søndag og mandag: I St. Anton Vi har frokost og middag inkludert hver dag (ikke ankomstdagen pga sen ankomst). Den ene utfluktsdagen drar vi på Alpeutflukt i Sveits. Vi starter dagen med besøk i Davos. Etter besøket her fortsetter vi til det kjente vintersportsstedet St. Moritz før vi på vei tilbake stopper i Chur. Etter en dag med fantastiske naturopplevelser er vi tilbake i St. Anton sen ettermiddag. En annen dag starter vi dagen med å dra til Vaduz, som er hovedstaden i Liechtenstein. Her får vi først en guidet rundtur, før vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Om ettermiddagen returnerer vi til Alpene og hotellet. Den siste utfluktsdagen setter vi kursen mot Bodensjøen. Vi kjører langs nordsiden av Bodensjøen frem til Meersburg om formiddagen. Her får vi tid til å spise lunsj på egenhånd før vi tar båt over den vakre sjøen, hvor vi finner den utrolige flotte blomsterøya Mainau. Her får vi med oss guide som tar oss gjennom de 4 årstider på blomsterøya. Etter guidingen får vi tid til å se oss rundt på egenhånd før vi tar plass i bussen som tar oss med på småveier langs Bodensjøen fra Tyskland, gjennom Sveits og tilbake til Østerrike og vårt hotell. Vi har også en fridag i St. Anton under oppholdet, med gode muligheter til å utforske området rundt, slappe av eller ta oss en tur i de vakre omgivelsene.

Tirsdag: St. Anton – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi tar plass i bussen som tar oss med til Zürich. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.16,35. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-