Sommer i Tyrol

«Salzburg….hjemstedet til Mozart og Sound of Music»

Avreisedato: 25. august 2024 | 5 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Sommerdager i vakkert Alpelandskap i Tyrol

Vi drar på utflukt i vakkert Alpelandskap

Bli med oss på sommerdager i fantastisk Alpelandskap. Vi bor på grensen mellom Tyskland og Østerrike og får oppleve noe av det beste som denne regionen har å tilby. Høydepunktene står i kø! Vi skal besøke Mozarts Salzburg, Tyrols hovedstad Innsbruck med sitt gyldne tak, vi skal få oppleve vakkert alpelandskap når vi får utsikt mot Hahnenkam i Kitzbuhel og får oppleve vakre innsjøer og sjarmerende små landsbyer underveis på våre utflukter.

 

Tilbake til reiseoversikt

Herlige sommerdager i vakkert landskap

Innholdsrikt program med Salzburg & Innsbruck

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Østerrike, Tyrol
Avreisedato: 25. august 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. august 2024

Program

Søndag: Hjem – Rohrdorf Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til München, avgang kl.14,50. Etter et par timer lander vi i Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til det vakre alpelandskapet på grensen mellom Tyskland og Østerrike og byen Rohrdorf. Her skal vi bo i 4 netter på vårt hotell. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag, tirsdag og onsdag: I Rohrdorf Vi har frokost og middag inkludert hver dag. En dag drar vi på tur til Innsbruck. Her kjører vi først opp til det fantastiske rundmaleriet Tiroler Panorama hvor vi har inkludert inngang, og den kjente Bergisl hoppbakken ligger. Etter besøket her kjører vi ned til gamlebyen hvor vi kan ta oss en vandretur i de koselige gatene med bl.a. Goldenes Dachl. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp i Rattenberg, som er en av Østerrikes minste byer med et utrolig sjarmerende historisk sentrum. Den andre utfluktsdagen skal vi på en litt kortere utflukt til det kjente vintersportsstedet Kitzbuhel. Vi nyter utsikten over det vakre alpelandskapet, og kan ta oss en god lunsj i det koselige bysentrumet. De som ønsker kan ta heisen opp til Hahnekam og få se den kjente utforløypa som starter herfra (heis ikke inkludert). Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt til Salzburg hvor gamlebyen står på UNESCO sin verdensarvliste. I tillegg er byen hjemstedet til Mozart og Sound of Music. Vi får med oss lokalguide her før vi får fri til å spise lunsj på egenhånd. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp ved vakre Königsee før vi kjører via Ruhpolding tilbake til Rohrdorf.

Torsdag: Rohrdorf – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og setter kursen hjemover. Vi kjører raskt opp til flyplassen i München. Her går vi om bord i direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,55. Etter 2 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 200,-

Kart