Sommer på cruise i Middelhavet med Norwegian Cruise Line

«Lørdag legger vi til kai på Mykonos som er en annen gresk idyll»

Avreisedato: 26. august 2024 | 12 dager | Turpris: 18590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Herlige dager på cruise!

Oia er en gresk idyll med hvitkalkede hus, med blå tak og vi får en fantastisk utsikt over Middelhavet.

Bli med oss på et spennende cruise i deilige sommertemperaturer i Middelhavet. Vi starter turen fra Civitavecchia like utenfor Roma og skal ut på et 10 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i både det vestre- og østre Middelhavet. Vi skal bokstavelig talt på øyhopping, og besøker Sicilia og Malta i tillegg til greske Katakolon, Santorini og Mykonos. Vi gjør også stopp i Pireus ved Athen, Napoli og Livorno før vi er tilbake i Civitavecchia.

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

Cruise med Norwegian Cruise Line

Middelhavet på sitt beste i deilig somemr temperatur

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 18590
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 26. august 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 06. september 2024

Program

Mandag: Hjem – Roma Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Roma, avgang kl.16,45. Etter 3 timer ankommer vi Italia, og tar plass i bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell.

Tirsdag: Roma – Norwegian Epic Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med på til cruisehavnen i Civitavecchia utenfor Roma. Her går vi om bord på Norwegian Cruise Lines skip «NCL Epic» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet

Onsdag – fredag: Om bord på «Norwegian Epic» Onsdag har vi en dag til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag ankommer vi øya Santorini i Hellas. Du kan bare gå iland og ta heisen eller et esel opp til byen som ligger på en klippe over havet, eller du kan dra på egenhånd til det utrolig sjarmerende byen Oia. Oia er en gresk idyll med hvitkalkede hus, med blå tak og vi får en fantastisk utsikt over Middelhavet. Fredag legger vi til kai i Pireus like utenfor Athen. Her kan du bli med på utflukt med reiselederen og lokalguide inn til Athen (mot tillegg). Lørdag legger vi til kai på Mykonos som er en annen gresk idyll. Byen er ikke langt unna cruisehavna – og gamlebyen er helt fantastisk med sine krokete gater, sjarmerende små hus, og koselige restauranter og barer over alt. Det er bare å begi seg ut på oppdagelsesferd. Søndag legger vi til kai på i Katakolon i Hellas. Begi deg ut på oppdagelsesferd og benytt muligheten til å ta deg en deilig dukkert i Middelhavet. Mandag legger vi til kai på Malta, som med 7000 års historie er en fantastisk destinasjon. Hele Valletta by hvor vi legger til kai står på UNESCOs verdensarvliste – for de som ønsker det er det mulig å bli med oss på utflukt denne dagen (mot tillegg). Tirsdag legger vi til kai i Messina på Sicilia. Ta deg en vandretur til gamlebyen og markedsplassen, besøk katedralen eller ta deg en utflukt til Etna. Onsdag ankommer vi Napoli. Ta deg en vandretur og spise en deilig Pizza, eller hva med å dra på utflukt til Pompeii? Torsdag ankommer vi Livorno som ligger like sør for Pisa. Dra med lokaltoget til Pisa eller Firenze, eller hva med å besøke en av de mange strendene og få deg en siste dukkert før vi pakker koffertene og møtes til avskjedsmiddag om kvelden.

Fredag: Civitavecchia – hjem Frokost på skipet før vi går i land i Civitavecchia. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Roma. Her går vi om bord i direkteflyet til Oslo, avgang kl.11,00. Etter knappe 3 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*10 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: $200 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 9 900,-
*Balkonglugar kr. 15 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 800,- (inkluderer 3 timer guida utflukt på Malta, og 5 timers utflukt i Athen. Begge utfluktene med lokalguide og buss)
*Free at Sea kr. 2500,- (pris per person. Inkluderer ubegrenset med brus, øl/vin/drinker opp til $15 per enhet + en spesialrestaurant)