Sommer i Danmark med Samsø og Læsø

«Her får vi med oss lokalguide som blir med oss hele dagen og viser oss rundt på øya i koselige landsbyer og fantastisk natur»

Avreisedato: 24. juni 2024 | 4 dager | Turpris: 6690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Bussreiser

Dansk sommer på Samsø & Læsø

Opplev 2 herlige danske øyer!

Visste du at Danmark er omgitt av 400 småøyer? Bli med oss da vel, når vi skal oppdage 2 av øyene beliggende i havet mellom Danmark og Sverige – Samsø & Læsø. Samsø har en kystlinje som er ca. 120 kilometer, og vi skal oppdage både små, koselige landsbyer og den vakre kyststrekningen. Læsø er lillebroren – og blir ofte kalt et paradis i havgapet. Opplev den fantastiske naturen med endeløse hvite strender og  koselige, små landsbyer.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Sommerdager i Danmark

Opplev 2 herlige danske øyer

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 6690
Sted: Danmark, Rebild Bakker
Avreisedato: 24. juni 2024
Avreisested: Oslo (via Kristiansand)
Hjemreisedato: 27. juni 2024

Program

Mandag: Hjem – Rebild Bakker Bussen starter i Oslo og tar på deltagkre  langs E-18 frem til Kristiansand. Her går vi om bord i fergen til Hirtshals, avgang kl.13,00. Vi nyter utsikten mens vi seiler over Skagerak og ankommer Danmark kl.15,55. Her tar vi plass i bussen og kjører like sør for Aalborg, til Rebild Bakker, hvor vi skal bo alle nettene. Vi samles til felles middag om kvelden.

Tirsdag og onsdag: Rebild Bakker Vi har frokost og middag inkludert på hotellet hver dag. Den ene dagen skal vi på utflukt til Læsø. Vi spiser frokost på hotellet og kjører opp til Fredrikshavn. Her tar vi fergen over til Læsø, som tar 1,5 time. Vi ankommer øya ved lunsjtid. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på en rundtur på øya. Vi får se typiske danske landsbyer, får høre om livet på øya og se den vakre naturen. Vi returnerer med kveldsfergen til fastlandet, middag på egenhånd om bord. Ved ankomst til Frederikshavn kl.20,10 kjører vi tilbake til vårt hotell. Den andre dagen skal vi på utflukt til Samsø. Vi starter litt tidlig fra hotellet og kjører sørover forbi Aarhus til Hou. Her tar vi fergen kl.09,30, og etter en time ankommer vi Samsø. Her får vi med oss lokalguide som blir med oss hele dagen og viser oss rundt på øya i koselige landsbyer og fantastisk natur. Om ettermiddagen tar vi fergen tilbake til fastlandet, og returnerer til hotellet i tide for middag.

Torsdag: Rebild Bakker – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt med ro før vi kjører opp til Hirtshals. Her blir det en liten shoppingpause, før vi kjører om bord i fergen til Kristiansand, avgang kl.16,15. Etter bare drøye 2 timer er vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 155,-
*Enkel lunsjbuffet på utreisen Norge-Danmark kr. 270,-