Sommer i Tyrol med Salzburg

Opplevelser i hjertet av Europa!

Avreisedato: 02. juni 2023 | 6 dager | Turpris: 10290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Eventyrlig sommer i Tyrol med Salzburg

“Opplev fantastisk natur i Tyrol!»

Med grense til sju europeiske land, er Østerrikes beliggenhet utvilsomt sentral. Landet er et av Europas mest populære turistmål, både sommer og vinter. Men det er ikke beliggenheten som har gjort Østerrike så populært. Det er mangfoldet som de besøkende opplever under sitt opphold her. Naturen, kulturen, historien, menneskene, maten – alt er lagt til rette for at man skal føle seg velkommen.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev herlige Salzburg kjent fra "Sound of Music"

Fantastisk alpelandskap!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10290
Sted: Østerrike, Tyrol, Kirchberg
Avreisedato: 02. juni 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. juni 2023

Program

Fredag: Hjem – Kirchberg Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til München, avgang kl.11,00. Etter et par timer lander vi Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til det vakre alpelandskapet til hjertet av Østerrike og byen Kirchberg. Her skal vi bo i 5 netter på vårt hotell, og vi kan nyte utsikten over alpelandskapet. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag, søndag, mandag og tirsdag: I Kirchberg Vi har frokost og middag inkludert hver dag. En dag drar vi på utflukt til en av Europas mest imponerende fjelloverganger og Østerrikes høyeste passovergang. For mange er dette turens høydepunkt med en naturopplevelse som er vanskelig å beskrive. Vi stopper i landsbyen Heiligenblut som har en vakker beliggenhet, og en helt spesiell historie. Kirken med det slanke, hvite spiret foran bergkjempen Grossglockner, som strekker seg 3797 meter til værs, sies å være et av de mest fotograferte motiv i verden. Den andre dagen drar vi på tur til Rattenberg og Innsbruck. Vi stopper først i Rattenberg som er en av Østerrikes minste byer med et utrolig sjarmerende historisk sentrum. Herfra fortsetter vi til Innsbruck hvor vi får med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien som byen har å tilby med bl.a. Goldenes Dachl. Vi får også litt fritid på egenhånd før vi returnerer til Kitzbühel. Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt til Salzburg hvor gamlebyen står på UNESCO sin verdensarvliste. I tillegg er byen hjemstedet til Mozart og Sound of Music. Vi får med oss lokalguide her før vi får fri til å spis lunsj på egenhånd. På vei tilbake mot Kirchberg får vi se Kehlsteinhaus i det fjerne, også kjent som Hitlers Ørnerede. Vi gjør også en stopp ved vakre Königsee før vi er tilbake i Kirchberg. Vi har også en dag helt fri til avslapning og hygge, eller hva med å ta lokaltoget til Kitzbuhl og ta heisen opp til toppen av Hahnenkam?

Onsdag: Kirchberg – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og setter kursen hjemover. Vi passerer grensen til Tyskland og fortsetter opp til flyplassen i München. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,55 Etter 2 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene hjemover tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 500,-