Sommerdager på cruise fra Oslo til Stockholm med Gotland

«Tirsdag ankommer vi et av turens høydepunkt – Gotland og hovedstaden Visby»

Avreisedato: 09. august 2024 | 7 dager | Turpris: 13890

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Medlemscruise fra Oslo til Stockholm

Vi reiser med flotte MSC Poesia i Skandinaviske farvann.

Bli med oss på en unik mulighet til å bli med på cruise hvor man kan gå om bord på skipet i Oslo og gå av båten i Stockholm. Vi bor alle nettene om bord på MSC cruises MSC Poesia mens vi drar på oppdagelsesferd gjennom skandinavisk farvann. Vi starter med å seile ut Oslofjorden før vi besøker København. Vi fortsetter med besøk i den flotte hansabyen Rostock, før vi ankommer den danske øyidyllen Bornholm, Gdansk i Polen og den svenske øya Visby på Gotland. Vi avslutter cruiset med Stockholms vakre skjærgård.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Cruise i Skandinaviske farvann

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13890
Sted: Cruise fra Oslo til Stockholm
Avreisedato: 09. august 2024
Avreisested: Oslo Cruisehavn Filipstad
Hjemreisedato: 15. august 2024

Program

Fredag: Hjem – Oslo Vi har fremmøte i Oslo og cruisekaia på Filipstad på egenhånd. Her sjekker vi inn på MSC Cruises flotte MSC Poesia som blir vårt hjem de neste 6 nettene. Vi kaster loss om ettermiddagen og kan nyte  utseilingen gjennom den fantastiske Oslofjorden før vi samles til middag.

Lørdag – onsdag: Om bord på MSC Poesia Lørdag ankommer vi København. Her kan vi ta oss en tur på Strøget,  spise et godt dansk smørrebrød eller bare kose oss om bord.  Søndag ankommer vi Warnemunde i Nord-Tyskland. Her kan man ta seg en utflukt til hansabyen Rostock eller hva med å besøke Østersjøens paradisøy Rugen? Mandag legger vi til kai på den danske øyidyllen Bornholm. Skipet legger til kai litt utenfor sentrum. Ta shuttlebussen inn – eller bli med oss på en 4 timers guidet rundtur på øya (mot tillegg). Tirsdag ankommer vi Polen og havnebyen Gdynia. Ta deg en vandretur i havnebyen, eller hva med å ta lokaltoget inn til Gdansk? Onsdag ankommer vi et av turens høydepunkt – Gotland og hovedstaden Visby. Visby er en middelalderidyll, og de som ønsker kan bli med en lokalguide på vandretur innenfor de gamle bymurene (mot tillegg). Resten av dagen kan vi slappe av og utforske byen og nærområdene på egenhånd. Om kvelden samles vi til felles avskjedsmiddag mens vi seiler de siste milene på Østersjøen mot Stockholm.

Torsdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen i den vakre Stockholmske skjærgården. Ved ankomst blir vi møtt av buss som tar oss med ut til Stockholm Arlanda. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,15. Etter en times tid lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre turdeltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*6 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Fly Stockholm-Oslo
*Service Charge til en verdi av kr.720,-
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 7 380,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar begrenset utsikt kr. 2290,- (per lugar)
*Utvendig lugar full utsikt kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar på dekk 8-9 kr. 5 690,- (per lugar)
*Balkonglugar på dekk 10-15kr. 6 190,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 2 580,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Utfluktspakke kr. 600,- (4 timers utflukt med buss og guide på Bornholm og 3 timers vandretur på Gotland)