Sommerdager på cruise med Santorini og Mykonos

«Tirsdag kveld legger vi til kai på Mykonos som er en annen gresk idyll – og blir liggende helt til onsdag etter lunsj»

Avreisedato: 08. juni 2023 | 9 dager | Turpris: 12490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 10
Cruisereiser

Opplev herlige Santorini og vakre Mykonos!

Vi besøker herlige destinasjoner i østlige Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i deilige sommertemperaturer i Middelhavet. Vi starter turen fra Civitavecchia like utenfor Roma og skal ut på et 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i både det vestre- og østre Middelhavet. Vi skal bokstavelig talt på øyhopping, og starter med Sicilia og Malta før vi fortsetter til de greske øyidyllene Santorini og Mykonos. Vi nyter også utsikten havet, og seiler gjennom det trange Messinastredet før vi er tilbake i Civitavecchia.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev herlige Santorini og vakre Mykonos

7 netterscruise med alle måltider

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12490
Sted: Cruise i Middelhavet med Santorini og Mykonos
Avreisedato: 08. juni 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. juni 2023

Program

Torsdag: Hjem – Roma Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Roma, avgang kl.16,45. Etter 3 timer ankommer vi Italia, og tar plass i bussen som tar oss med det siste stykket til vårt hotell. Vi har inkludert sen enkel middag ved ankomst.

Fredag: Roma – MSC Divina Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med på til cruisehavnen i Civitavecchia utenfor Roma. Her går vi om bord på MSC Cruises cruiseskip «MSC Divina» som blir vårt hjem den neste uken. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet

Fredag – fredag: Om bord på «MSC Divina» Lørdag legger vi til kai i Syracusa på Sicilia ved lunsjtid og blir liggende frem til kvelden. Ta deg en vandretur til gamlebyen og markedsplassen, besøk ruinene til Apollo tempelet eller ta deg en utflukt til Noto kjent for sin barokk kunst og arkitektur. Søndag legger vi til kai på Malta, som med 7000 års historie er en fantastisk destinasjon. Hele Valletta by hvor vi legger til kai står på UNESCOs verdensarvliste – for de som ønsker det er det mulig å bli med oss på utflukt denne dagen (mot tillegg). Mandag har vi en dag til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet.  Tirsdag ankommer vi øya Santorini i Hellas. Du kan bare gå iland og ta heisen eller et esel opp til byen som ligger på en klippe over havet, eller du kan bli med reiselederen på utflukt til det utrolig sjarmerende byen Oia (mot tillegg). Oia er en gresk idyll med hvitkalkede hus, med blå tak og vi får en fantastisk utsikt over Middelhavet.  Tirsdag og onsdag Tirsdag kveld legger vi til kai på Mykonos som er en annen gresk idyll – og blir liggende helt til onsdag etter lunsj. Byen er ikke langt unna cruisehavna – og gamlebyen er helt fantastisk med sine krokete gater, sjarmerende små hus, og koselige restauranter og barer over alt. Det er bare å begi seg ut på oppdagelsesferd. Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs. Vi kan utforske de stedene på skipet som vi ikke har rukket enda, og vi kan nyte utsikten når vi seiler gjennom Messinastredet på vår vei tilbake mot Civitavecchia.

Fredag: Civitavecchia – hjem Frokost på skipet vi går i land i Civitavecchia. Her blir vi møtt av bussen som tar oss med til flyplassen i Roma. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,05. Etter drøye knappe 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*1 middag før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €84 i service charge
*Enkeltrom kr. 4 640,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 2 380,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 990,- (inkluderer 3 timer guida utflukt på Malta, og 4 timers utflukt på Santorini med besøk i Oia og Fira. Begge utfluktene med lokalguide og buss)