Sorrento, Amalfi og Capri

Bli med og utforsk det vakre området rundt Sorrento-kysten!

Avreisedato: 24. oktober 2019 | 8 dager | Turpris: 9995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Den forlokkende Sorrento-kysten

“…Capris legendariske skjønnhet lokker til seg turister som forsøker å snuse inn litt av øyas atmosfære..”

Det å besøke Sorrento-kysten og Napolibukten er en perfekt blanding av opplevelser. Her får vi oppleve noe av det beste Italia har å by på. Bli med til jetsetterøya Capri, kjent for sin legendariske skjønnhet som lokker til seg turister som alle forsøker å snuse inn litt av øyas sagnomsuste atmosfære. Se de utrolige landsbyene som klamrer seg fast til Amalfikysten. Opplev spennende, antikke Pompei og Sorrento. Dette er kyststrekningen som inneholder det meste. Vi besøker også hovedstaden i regionen, Napoli, kjent for å ha oppfostret det ekstreme; Byen er fødestedet til pizza og Sophia Loren, men er også kjent for Camorra – Napolis tidligere mafiafamilie.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev Capri sin legendariske skjønnhet

Besøk ruinbyen Pompei

Utflukter langs den vakre Amalfikysten

Reiseleder er med på hele turen!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9995
Sted: Italia, Sorrento
Avreisedato: 24. oktober 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 31. oktober 2019

Program

Torsdag: Hjem – Sorrentokysten Bussen starter i Kristiansand tidlig om morgenen, og tar med seg deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00.  Etter 2 timer lander vi, og går videre til Napoliflyet. Etter nye 1,5 time lander vi i Napoli kl.17,55 og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til Sorrentokysten og den lille, koselige byen Sant’Agata sui Due Golfi som ligger i skråningen ca. 400 meter over Middelhavet. Her skal vi bo på Hotel Jaccarino. Hotellet ligger i sentrum av byen og har en koselig uteplass med panoramautsikt over Sorrentokysten. Det går også lokalbuss et par ganger i timen for de som ønsker å utforske området nærmere på egenhånd. Vi samles til felles middag om kvelden.

Fredag – onsdag: Sorrentokysten Vi har frokost inkludert hver dag, og middag fem kvelder (inkludert ankomstdagen). Den ene dagen drar vi på utflukt til Amalfikysten som gir oss en fantastisk opplevelse når vi kjører på de svingete veiene, med hoteller og villaer som klamrer seg fast til fjellsidene. Vakre bukter med sandstrender lokker langt nede utenfor rekkevidde. Vi besøker også de koselige byene Amalfi og Ravello underveis. En annen dag drar vi ned til havnen hvor vi går om bord i hurtigbåten til Capri. Her skal vi besøke Villa San Michele, som er kjent fra Axel Munthe. Denne villaen er nå en svensk kulturinstitusjon og består av et museum, samt at det huser svenske borgere som er engasjert i kulturarbeid og forskning. Capris legendariske skjønnhet lokker til seg turister som alle forsøker å snuse inn litt av øyas sagnomsuste atmosfære – med dovne spaserturer, flott utsikt og sitte henslengt med et glass vin på en blomstrende terrasse. Vi returnerer til fastlandet utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen skal vi besøke ruinbyen Pompeii. Her oppdager vi den antikke byen som ble dekket av vulkanstøv fra Vesuv i år 79. Vi får se de utrolige utgravningene og restene av Forum og Therme-badene som ble begravet for nesten 2000 år siden. Vi besøker også Napoli hvor guiden forteller oss historien til denne spennende byen. Vi får også 3 hele dager til avslapning og hygge.

Torsdag: Sorrentokysten – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi kjører det korte stykket til flyplassen i Napoli. Her går vi om bord i flyet til Munchen avgang kl.13,00. Etter nesten 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi i Oslo kl.17,50 og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 400,-