Sorrento- og Amalfikysten

Fantastisk natur og spennende historie langs den vakre Sorrento-kysten!

Avreisedato: 29. mars 2024 | 8 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Den idylliske Sorrento-kysten

Fantastiske opplevelser lang Sorrento- & Amalfikysten

Det å besøke Napolibukten er en perfekt blanding av opplevelser. Her får vi oppleve noe av det beste Italia har å by på. La deg imponere over de utrolige landsbyene som klamrer seg fast til Amalfikysten, antikke Pompei og Sorrentokysten. Dette er kyststrekningen som inneholder det meste! Napoli har oppfostret det ekstreme – fra det beste (fødested til pizza og Sophia Loren) og til det verste; hjemmet til Camorra – Napolis tidligere mafiafamilie.

 

 Tilbake til reiseoversikt

La deg imponere av den vakre Amalfikysten

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Italia, Sorrentokysten, Sant Agata sui Due Golfi
Avreisedato: 29. mars 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 05. april 2024

Program

Fredag: Hjem – Sorrentokysten bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Munchen, avgang kl.11,25. Etter 2 timer lander vi og går videre til Napoli flyet. Etter nye 2 timer lander vi kl.17,25, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til Sorrentokysten og den lille, koselige byen Sant’Agata sui Due Golfi som ligger i skråningen ca. 400 meter over Middelhavet. Her skal vi bo på Hotel Jaccarino. Hotellet ligger i sentrum av byen og har en koselig uteplass med panoramautsikt over Sorrentokysten. Det går også lokalbuss et par ganger i timen for de som ønsker å utforske området nærmere på egenhånd. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag – torsdag: Sorrentokysten Vi har frokost inkludert hver dag, og middag fem kvelder (inkludert ankomstdagen). Den ene dagen drar vi på utflukt til Amalfikysten som gir oss en fantastisk opplevelse når vi kjører på de svingete veiene, med hoteller og villaer som klamrer seg fast til fjellsidene. Vakre bukter med sandstrender lokker langt nede utenfor rekkevidde. Vi besøker også de koselige byene Amalfi og Ravello underveis. En annen dag skal vi besøke ruinbyen Pompeii. Her oppdager vi den antikke byen som ble dekket av vulkanstøv fra Vesuv i år 79. Vi får se de utrolige utgravningene og restene av Forum og Therme-badene som ble begravet for nesten 2000 år siden. Vi besøker også Napoli hvor guiden forteller oss historien til denne spennende byen. En dag er det mulig (mot tillegg) å bli med på heldagsutflukt til øya Capri på utflukt. Turen går med båt fra Sorrento til Capri, hvor vi besøker Villa San Michele, som er kjent fra Axel Munthe. Denne villaen er nå en svensk kulturinstitusjon og huser svenske borgere som er engasjert i kulturarbeid og forskning. Capris legendariske skjønnhet lokker til seg turister som alle forsøker å snuse inn litt av øyas sagnomsuste atmosfære – med dovne spaserturer, flott utsikt og et glass vin på en blomstrende terrasse blir det ikke stort bedre. Vi får også 3 hele dager til avslapning og hygge.

Fredag: Sorrentokysten – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen i Napoli. Her går vi om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00 etter 2 timer lander vi og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi kl.18,00 i Oslo, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 380,- (lite enkeltrom med enkeltseng)
*Dobbeltrom som enkeltrom kr. 3 500,-
*Utflukt til Capri kr. 1 050,- (må bestilles senest 30 dager før avreise)