Cruise i Middelhavet med Sardinia & Mallorca

“…gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen Primar”

Avreisedato: 22. september 2019 | 9 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Spennende cruise i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise fra Barcelona som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Sardinia som høydepunkt. Civitavecchia ved Roma, Savona og Marseille har også mye spennende å tilby. Utforsk de spennende destinasjonene på egenhånd eller sammen med vår gruppe. Vi får fine dager om bord hvor vi nyter utsikten over havet, kan ta oss en dukkert i bassenget eller bare slappe av i baren. Opplev Middelhavet på beste mulige måte om bord Costa Cruises flaggskip ‘Costa Diadema’. 

NB! KUN utvendig lugar tilgjengelig. 1 900,- blir automatisk lagt til per deltaker ved bestilling!

Tilbake til reiseoversikt

7 netters cruise med alle måltider!

Vi besøker Caglirai på Sardinia

Overnatting og guiding i Barcelona før cruiset

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 22. september 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 30. september 2019

Program

Søndag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltagere langs E-18 til Oslo. Her går vi om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00. Etter 2 timer lander vi og går videre til Barcelonaflyet. Etter nye 2 timer lander vi i Barcelona kl.18,00. Ved ankomst kjører vi det korte stykket til vårt hotell like ved flyplassen. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag: Barcelona – Costa Diadema Frokost på hotellet, før vi skal bli med på en guidet rundtur i Barcelona. Vi får se de største severdighetene og høre den interessante historien. Rundturen ender opp på cruisehavnen. Her går vi ombord på Costa Cruises flaggskip «Costa Diadema» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert, blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – Søndag: Om bord på «Costa Diadema» Tirsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Caglirai på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Fredag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man dra inn til Roma med lokaltog, bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Lørdag legger vi til kai i Italia og Savona. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen Primar, byens landemerke. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til turens siste middag.

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen. Vi går om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.12,45. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,00 og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost og 1 middag før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Service Charge på cruisebåten – verdi €70
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 480,-
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guidet rundtur på Sardinia samt 7 timers utflukt til Arles og Pont du Gard i Marseilles)