Påsketur til vakre St. Petersburg

Opplev vakre St. Petersburg denne påsken

Avreisedato: 07. april 2020 | 5 dager | Turpris: 7690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Utforsk keisertidens prakt i St. Petersburg

I St. Petersburg besøker vi det eventyrlige Vinterpalasset

Byen er kjent for sin fantastiske arkitektur og deles i to av elven Niva. Historie finnes i alle vegger og tak; de sterke fargene, vakre broene, størrelse og utsmykningen på alle bygningene blir nesten for mye å ta inn over seg. Peter den stores vindu til Europa, har de siste årene gjenvunnet sin storhet. Opplev fantastiske palasser fra Tsar-Russland med utsøkte detaljer. Bli med til de historiske delene av byen med store plasser, fantastiske museer og utrolig vakre kirker. En av dagene besøker vi det eventyrlige Vinterpalasset!  På spasertur langs de flotte kanalene i St. Petersburg får du følelsen av å være Nordens svar på Venezia! Russlands kulturhovedstad er virkelig en flott destinasjon å besøke på denne tiden av året! 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre St. Petersburg

Inkludert besøk i Vinterpallasset

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7690
Sted: Russland, St. Petersburg
Avreisedato: 07. april 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 11. april 2020

Program

Tirsdag: Hjem – St. Petersburg Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Helsingfors, avgang kl.13,15. Etter en drøy time lander vi i Finlands hovedstad og går videre til St. Petersburgflyet. Etter en ny time er vi fremme i St. Petersburg kl.18,00 (lokal tid). Her blir vi møtt av buss som tar oss med inn til sentrum av byen hvor vi skal bo i 4 netter på hotell like ved Nevsky Prospekt og Moskva jernbanestasjonen. Vi samles til felles middag.

Onsdag, torsdag og fredag: I St. Petersburg Frokost hver dag og middag 3 kvelder (inkludert ankomstadagen). En dag under oppholdet får vi med oss lokalguide og starter med en panoramasightseeing hvor vi bl.a. får se Palassplassen, Blodkirken og Nikolai-katedralen. På Isaksplassen stopper vi og går inn i den imponerende Isakskatedralen. Etter besøket her blir det tid på egenhånd til lunsj før vi fortsetter sightseeingen et par timer. En annen dag blir vi henter av guiden på hotellet og tatt med direkte til Vinterpalasset hvor vi får en fantastisk omvisning. Vinterpalasset var den offisielle residensen til det Russiske tsardømme fra 1732 til 1917, og fungerer nå som museum og kunstgalleri. Etter besøket her blir det tid til lunsj på egenhånd før vi drar til Peter- og Paul-festningen hvor vår guide tar oss med på en rundtur. Vi har også en dag fri i St. Petersburg til shopping, hygge og muligheter for å besøke museer på egenhånd.

Lørdag: St. Petersburg – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Helsingfors, avgang kl.13,15. Etter en times tid lander vi, og går videre til Osloflyet. Etter nye 1,5 time er vi tilbake i Oslo kl.16,35 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til Russland – dette er gratis – søk på: https://evisa.kdmid.ru/en-US

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 180,-
*Elektronisk visum til Russland om vi skal søke for deg kr. 200,-