Stockholm med Allsang på Skansen

Bli med på sommertur til ‘søta bror’ og Stockholm!

Avreisedato: 01. juli 2024 | 5 dager | Turpris: 6590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 1
Pensjonistforbundet

Oppdag «Nordens Venezia» 

Vi blir underholdt av kjente svenske artister på Skansen!

Stockholm er virkelig en av verdens vakreste hovedsteder! Byen blir ofte kalt «Nordens Venezia» med sitt mangfold av broer og kanaler. Stockholm er bygd på 14 øyer som bindes sammen av 57 broer!. Skjærgården mot Østersjøen er stemningsfull og vakker. Arkitekturen, moderne design, frisk luft og nærheten til havet setter alt sitt preg på byen. Med sin 750 år lange historie og rike kulturliv, tilbyr Stockholm et rikt utvalg av museer og attraksjoner. Opplev de koselige smågatene i Gamla stan, gå opp i tårnet på rådhuset og nyt utsikten over byen – og ikke minst – bli med oss på en båttur i den vakre skjærgården. Få et deilig sommeravbrekk på tur til ‘Søta bror’ sammen med oss!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Stemningsfulle Allsang på Skansen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 6590
Sted: Sverige, Stockholm
Avreisedato: 01. juli 2024
Avreisested: Oslo Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 05. juli 2024

Program

Mandag: Hjem – Stockholm Bussen starter fra Gardermoen kl.09,30 og kjører via Oslo sentrum før ferden fortsetter forbi Askim og inn i Sverige. Vi stopper for lunsj på egenhånd ved Karlstad før vi fortsetter de siste timene til Stockholm. Vi bor like utenfor sentrum på Scandic Hotel Alvik i 4 netter. Det er flotte turstier langs Mälarens bredd, et lite kjøpesenter, restauranter og trikk til sentrum like utenfor døren til hotellet. Felles middag om kvelden.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Stockholm Vi har frokost inkludert hver morgen og middag 1 dag i tillegg til ankomstdagen. Den første dagen blir vi møtt av vår lokalguide. Vi får en flott rundtur med bussen. Vi får bl.a. se Riksdagen, Det Kungliga Slott og Gamla stan. Rundturen avsluttes ved Gamla stan hvor vi kan gå og kikke i de trange gatene med sine små, hyggelige restauranter og butikker. Sen ettermiddag drar vi til Skansen der vi skal være med på det koselige arrangementet ”Allsang på Skansen”. Vi koser oss og kan synge med mens vi blir underholdt av kjente svenske artister. Vi returnerer til hotellet utpå kvelden. Den andre dagen har vi en rolig formiddag. Bussen kjører inn til Gamla stan for de som ønsker, og vi kan ta trikken frem og tilbake som vi selv ønsker. Den siste formiddagen under oppholdet drar vi ut til Vasamuseet ved Djurgården hvor vi får en guidet rundtur. En kveld under oppholdet har vi også inkludert båttur i skjærgården hvor vi blir tatt med på en tur under de mange broene, mens vi har inkludert rekemiddag om bord.

Fredag: Stockholm – hjem  Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører gjennom Sverige forbi Karlstad til Ørje. Videre herfra til Oslo, og videre opp til Gardermoen hvor vi ankommer ca. kl.17,30.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter og innganger som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 1 680,- (enkeltrom utover 20%)