Sør-England med Stonehenge

Opplev historiske Stonehenge og flere historiske byggverk i idylliske Sør-England!

Avreisedato: 09. september 2019 | 5 dager | Turpris: 6990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Idylliske Sør-England

“…Stonehenge er et av verdens mest kjente byggverk…”

Bli med oss til sørlige England og opplev verdenskjente historiske byggverk og fantastisk natur! Vi besøker blant annet Stonehenge som med sin historie går 4500 år tilbake i tid, samt imponerende Windsor Castle. Dette slottet bli fortsatt tatt i bruk av den britiske kongefamilien som bolig store deler av året. Vi skal også besøke Brighton, en av Englands mest kjente og flotte strandbyer beliggende helt sør. Vi bor i den koselige handelsbyen Farnham, en typisk britisk landsby, med sjarmerende brosteinsgater og hus, små butikker og koselige restauranter og barer. 

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev enestående Stonehenge og spektakulære Seven Sisters!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 6990
Sted: Sør-England
Avreisedato: 09. september 2019
Avreisested: Oslo Gardermoen Stavanger Sola Bergen Flesland Trondheim Værnes
Hjemreisedato: 13. september 2019

Program

Mandag: Hjem – Farnham Vi har fremmøte på flyplassene på egenhånd. Flyavgang fra Oslo kl. 13,05, Trondheim kl.16,10, Bergen kl. 19,10 og Stavanger kl. 19,45.  Her sjekker vi inn på direkteflyet til London, og etter 2 timer lander vi i London (de fra Trondheim blir møtt av lokalguide på flyplassen, de fra Oslo, Stavanger og Bergen av reiselederen). Her tar vi plass i bussen som venter utenfor terminalen og tar oss med direkte til den lille, koselige byen Farnham, hvor vi skal bo i 4 netter på vårt hotell.

Tirsdag – torsdag: I Farnham Frokost inkludert hver dag, og middag 2 kvelder under oppholdet. En dag drar vi på utflukt til kysten. Underveis besøker vi de ikoniske kalksteinsklippene Seven Sisters. Vi stopper ikke så langt fra foten av disse og får en flott utsikt langs kysten og det grønne landskapet. Vi besøker også den koselige strandbyen Brighton, kjent for sin flotte Brighton Pir, og sine små, hyggelige gater. Vi får en guidet rundtur her før vi får fri til lunsj, og returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En annen dag drar vi på formiddagsutflukt til Stonehenge. Stonehenge er et av verdens mest kjente byggverk, og ble sannsynligvis reist år 2500 f.Kr, i bronsealderen. Stonehenge står på UNESCOs verdensarvliste. Den siste dagen drar vi på formiddagsutflukt til Windsor Castle. Her får vi tid til å se oss rundt i det fantastiske slottet og hagene. Slottet er verdens største bebodde slott, og den britiske kongefamilien holder til her store deler av året. 2 av ettermiddagene slapper vi av i Farnham og kan utforske denne koselige byen på egenhånd.

Fredag: Farnham – hjem Vi spiser frokost på hotellet før de som skal til Trondheim blir hentet og kjørt til flyplassen, deretter Oslo før Bergen og Stavanger blir hentet utpå ettermiddagen (Trondheim og Oslo blir fulgt av reiseleder, Stavanger og Bergen av lokalguide). Dere blir tatt med til flyplassen hvor dere sjekker inn på flyet til Trondheim avgang 12,00, Oslo kl. 15,00, Bergen kl.20,50 og Stavanger kl.21,05. Etter drøye 2 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre turdeltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)