Strikketur til Sandnes med reiseleder Nina

«…. Nina holder strikkequiz og VM i prøvelappstrikking. Ta med pinne 3,5 og et restenøste!»

Avreisedato: 12. november 2020 | 4 dager | Turpris: 4490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 14
Bussreiser

Bli med reiseleder og  superstrikker Nina på strikketur

Samling med strikkedesigner Trine Fløte

Bli med på en hyggelig strikketur til Sandnes med reiseleder og superstrikker Nina! Vi besøker Sandnes Garn og Sjølingstad Uldvarfabrikk, samt har samling med strikkedesigner Trine Fløte  som forteller om mønsterdesign, struktur og flettestrikk. Det blir strikkequiz og «VM» i prøvelappstrikking! Husk å ta med pinne 3,5 og et restegarnnøste!

 Tilbake til reiseoversikt

Lær struktur og flettestrikk med strikke designer Trine Fløtre

Reiseleder Nina tar oss med på en uforglemmelig strikketur

Hyggelig sosialt samvær med Strikkequiz og "VM" i prøvelappstrikking!

Reisefakta

Turpris: 4490
Sted: Norge, Sandnes
Avreisedato: 12. november 2020
Avreisested: Oslo
Hjemreisedato: 15. november 2020

Program

Torsdag: Hjem – Sandnes Bussen starter fra Oslo om morgenen og tar med seg strikkeinteresserte langs E-18 sørover mot Kristiansand. Videre går turen forbi Lindesnes og frem til Sandnes, hvor vi ankommer utpå ettermiddagen. Vi skal bo 3 netter midt i sentrum og samles til felles middag torsdag kveld. Etter middagen kommer strikkedesigner Trine Fløtre og forteller oss om mønsterdesign, struktur og flettestrikk. Vi får mange gode tips og inspirasjon å ta med oss videre.

Fredag og lørdag: I Sandnes Vi har frokost inkludert hver dag. På en av kveldene samles vi til felles middag, med påfølgende sosial samling. Vi utveksler erfaringer og Nina holder strikkequiz og VM i prøvelappstrikking. Ta med pinne 3,5 og et restenøste. Fredag besøker vi Sandnes Garn. Vi blir introdusert til fabrikkens produkter og produksjonsmetoder. Det blir også muligheter til å gjøre gode innkjøp i fabrikkutsalget, før vi returnerer til Sandnes og får resten av dagen fri til avslapping, strikking og hygge. Lørdagen drar vi det korte stykket inn til Stavanger sentrum hvor vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt og viser oss den koselige trehusbebyggelsen og andre interessante severdigheter. Det blir også god tid til å se seg rundt på egenhånd, før vi returnerer til Sandnes.

Søndag: Sandnes – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi setter kursen hjemover. Vi stopper på Sjølingstad Uldvarfabrikk som har en historie tilbake til 1894 og er en levende museumsfabrikk. Her produseres ullvarer på gamlemåten, og vi får en omvisning der vi får høre om fabrikkens historie og får se hvordan det går fra råull til ferdige produkter av ull. Etter besøket her setter vi kursen de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter og foredrag som beskrevet
*Reiseleder superstrikker Nina med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 050,-