Svartehavets perle Nessebar – All inclusive

‘All inclusive’ hotell, spennende utflukter og deilig klima langs Svartehavet!

Avreisedato: 21. september 2022 | 12 dager | Turpris: 11590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Kulturopplevelser og strender langs Svartehavet

Nessebar blir regnet som en av de eldste Europeiske byene…

Thrakere, grekere, romere og ottomanene har alle satt sitt preg på den over 3000 år gamle byen. Halvøyen er kjent som ”Svartehavets Perle” og er på UNESCOs verdensarvliste med sitt store mangfold av kulturhistoriske monumenter og severdigheter. Med sine smale brosteinsgater, det sjarmerende folkelivet og en lang sandstrand er dette en av Bulgarias mest populære utfluktsmål. Vi bor på hotell langs stranden i den nye delen av byen og har også inkludert 3 spennende utflukter. Vi har inkludert ‘All inclusive’ på hotellet fra torsdagen! Forleng sommeren langs Svartehavet denne høsten!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev perlen Nessebar og Tsarevets fort

"All inclusive" på hotellet!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11590
Sted: Bulgaria, Nessebar
Avreisedato: 21. september 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 02. oktober 2022

Program

Onsdag: Hjem – Nessebar Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og videre til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Burgas, avgang kl.19,50. Etter 3 timer lander vi i Bulgaria og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til Nessebar hvor vi sjekker inn på vårt hotell med beliggenhet direkte på stranden. Fakta om hotellet: utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), gratis wifi i resepsjonen, bar, restaurant og balkong på alle rom. Her skal vi kose oss i 10 netter. 

Torsdag – Fredag: I Nessebar Fra og med torsdag frem til avreise har vi inkludert all-inclusive (frokost, lunsj og middag + lokal øl/vin/mineralvann fra bar og restaurant). Underveis på utfluktene er ikke mat og drikke inkludert. En dag får vi med oss lokalguide som tar oss med på vandretur i gamlebyen der vi bor, Nessebar. Byen er utrolig koselig og står på UNESCOs verdensarvliste. En annen dag under oppholdet drar vi nordover til hyggelig Varna by. Her får vi først en guidet rundtur hvor vi får se katedralen og det historiske sentrum, før vi får fritid på egenhånd til lunsj og avslapning. En siste utfluktsdag kjører vi sørover til byen Bourgas, hvor vi får en liten rundtur og får høre den interessante historien. Om ettermiddagen besøker vi en lokal vingård hvor vi får prøvesmake de lokalproduserte vinene. Vi får også god tid til å slappe av og hygge oss i næromårdene.

Lørdag: Nessebar – Gardermoen Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt med ro om formiddagen. Om ettermiddagen kjører vi til kjører til Sozopol som er en vaker strandby med historie tilbake til bronsealderen. Her får vi tid til å ta oss litt mat, se i butikker og kose oss, før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på kveldsflyet tilbake til Oslo. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen like før midnatt. Her tar vi farvel med de som har påstigning her, mens vi andre blir hentet av buss og kjørt til hotell ved flyplassen. 

Søndag: Gardermoen – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og i 10 tida setter bussen kursen hjemover tilbake til våre påstigningssteder. 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*11 overnattinger i delt dobbeltrom
*All inclusive under oppholdet i Nessebar
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 860,-
Rabatt:
*Fremmøte og avslutning av tur på Gardermoen kr. 550,- (uten overnatting)