TA Lesercruise – Italia rundt med Montenegro og Venezia

Historiske byer og sjarmerende gamlebyer på cruise fra Italia med TA!

Avreisedato: 20. april 2020 | 8 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Italienske underverker og flotte gamlebyer på Balkan

På cruise fra Italia besøker vi havnebyen til Roma!

Bli med oss på et spennende cruise fra Italia og Genova!  Underveis stopper cruiseskipet i spennende havner med flere utfluktsmuligheter; vi gjør stopp i havnebyen til Roma, Civitavecchia, sjarmerende Kotor i Montenegro med en fantastisk gamleby samt Split i Kroatia. Om bord MSC Opera hygger vi oss med god mat- og service, nyter utsikten over havet og blir underholdt rundt om på skipet. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1550 gjester. Vi seiler Italia ‘rundt’ og ender opp i vakre Venezia hvor vi har inkludert overnatting samt skal på guidet utflukt. Bli med oss på cruise fra Italia og utforsk historiske destinasjoner og sjarmerende gamlebyer.  

Tur med TA Reiseklubben

Opplev fantastiske Venezia og vakre Split

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Cruise rundt Italia
Avreisedato: 20. april 2020
Avreisested: Gardermoen (Grenland)
Hjemreisedato: 27. april 2020

Program

Mandag: Hjem – Alessandria Dere blir hentet med buss fra Grenland om morgenen og blir tatt med til Oslo Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang  kl.10,40. Etter 2,5 timer lander vi, og blir tatt med til den byen Alessandria i Piemonte hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Tirsdag: Alessandria – «MSC Opera» Vi spiser frokost, og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruiseterminalen i Genova. Her går vi ombord på MSC Opera som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1550 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, og blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – Søndag: Om bord på «MSC Opera» Onsdag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan vi ta oss en vandretur i havnebyen, eller vi kan kjøpe en utflukt til Italias hovedstad om bord. Torsdag tilbringer vi dagen til sjøs og kan nyte utsikten mens vi seiler rundt ”helen” av Italia mens vi seiler i full fart mot den Adriaterhavet og Kotor. Fredag legger vi til kai i Kotor i Montenegro hvor vi finner et middelaldereldorado av museer, kirker og småtorg fulle av små kafeer. Begi deg ut på oppdagelsesferd og la deg sjarmere. Lørdag ankommer vi Split i Kroatia, en perfekt blanding av moderne og historie. Diokletians palass på UNESCOs verdensarvliste er et fantastisk romersk monument, og gamlebyen innenfor bymurene lokker med et virrvarr av smågater med butikker, restauranter og barer. De som ønsker det kan bli med reiseleder og lokalguide på en vandretur i byen (mot tillegg). Om kvelden setter vi kursen mot Venezia.

Søndag: I Italia Vi spiser frokost om bord på skipet før vi ankommer Venezia. Vi går i land og setter fra oss bagasjen før vi drar inn til sentrum av Venezia med båt. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med rundt og viser oss de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Vi får bl.a. se Sukkenes Bro og Markusplassen før vi får noen timer på egenhånd. Om ettermiddagen returnerer vi til fastlandet og kjører til vårt hotell i utkanten av byen. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag: Italia – hjem  Frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo avgang kl.10,20. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar dere med tilbake til Grenlandsområdet.

Fra 01. januar 2020 blir all sjødrift med MSC Cruises karbonnøytralt – Les mer HER 

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*5 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*1 natt i delt dobbeltrom inkludert middag og frokost før cruiset
*1 natt i delt dobbeltrom inkludert middag og frokost etter cruiset
*Utflukt til Venezia *Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 3 199,-
*Utvendig lugar kr. 2790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr.5 690,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 1 400,-
*Vandretur med lokalguide i Split kr. 200,- (3 timer)
Tillegg som blir belastet alle om bord: *Service Charge € 50,-