TA Lesertur – Nattopera i Verona med Placido Domingo

Avreisedato: 02. august 2019 | 5 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Idylliske Verona og Soave i Nord-Italia

“Vi overværer spesialforestillingen med Placido Domingo…”

Bli med på en idyllisk tur og opplev Nattopera i Verona – en opplevelse for livet! Forestillingene foregår under åpen himmel i den romerske arenaen, noe som danner en helt spesiell ramme rundt den flotte operaforestillingen. Her får vi overvære en spesialforestilling med Placido Domingo som markerer 50 år siden han første gang sto på scenen under Nattoperaen. Det blir utdrag fra Nabucco, I Due Foscari og Macbeth. Vi bor i den koselige vinlandsbyen Soave med sin vakre gamleby, omgitt av vingårder på alle kanter. Bli med TA på lesertur til vakre Italia og Nattopera i Verona!

 

 Se oversikt over alle våre reiser!

Lesertur med TA Reiseklubben

Nattopera med Placido Domingo

Buss fra Skien og Porsgrunn

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Italia, Soave
Avreisedato: 02. august 2019
Avreisested: Gardermoen (Grenland)
Hjemreisedato: 06. august 2019

Program

Fredag: Hjem – Soave Bussen starter fra Grenland om morgenen, og tar med turdeltakere frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Milano, avgang kl.10,50. Etter bare 2,5 timer lander vi i Italia.  Her tar vi plass i bussen som tar oss med til vinlandsbyen Soave, hvor vi sjekker inn på vårt hotell for 4 overnattinger. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag, søndag og mandag: I Soave Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder under oppholdet (inkludert ankomstdagen). Søndag har vi litt fri om formiddagen, før vi ved lunsjtider møtes for å dra til Verona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne vakre byen. Vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære en jubileumsforestilling med Placido Domingo i hovedrollen. Vi får også se Romeo og Julies balkong, samt andre flotte byggverk. Det blir tid til å spise middag på egenhånd før turens høydepunkt, nattoperaforestillingen begynner. Stemningen på arenaen kommer til å være helt magisk. Etter en minnerik forestilling returnerer vi til hotellet sen kveld. En dag drar vi på utflukt til Venezia. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på en vandretur i denne historiske byen. Vi får også litt tid på egenhånd før vi returnerer til Soave. Den siste dagen har vi stort sett hele dagen fri i Soave, frem til vi om ettermiddagen har inkludert besøk på en av vingårdene. Her får vi prøvesmake forskjellige lokalproduserte viner.

Tirsdag: Soave – hjem Vi spiser frokost, og slapper litt av om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.14,00. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

NB! Ved eventuell kansellering av operaen pga. dårlig vær vil kun operabilletten bli refundert.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 880,-