TA Lesertur – Cruise i eksotiske Karibia

Fantastisk cruisereise til Karibia – sjekk prisen!

Avreisedato: 15. januar 2020 | 12 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Opplev paradisstrender og asurblått hav i Karibia

Bli med TA Reiseklubb til eksotiske Karibia denne vinteren!

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia! Vi flyr direkte til Florida og reiser videre til cruisehavnen i Fort Lauderdale. Her sjekker vi inn på  «Costa Luminosa» og reiser ut på et fantastisk 10 netters cruise! Vi våkner opp til en ny destinasjon neste hver dag; Opplev alt fra Bob Marleys Jamaica, til Mexico som kan lokke med paradisstrender og gamle ruiner etter indianerne. I tillegg får vi også oppleve Bahamas og Honduras, samt at vi har dager om bord hvor vi kan  nyte utsikten over det asurblå havet og utforske skipets mange tilbud og aktiviteter! Bli med og få en uforglemmelig cruiseopplevelse denne vinteren!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Lesertur med TA Reiseklubben

10 netters cruise med alle måltider

Bussen fra Skien via Porsgrunn til Gardermoen tur/retur

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 15. januar 2020
Avreisested: Oslo Gardermoen (Grenland)
Hjemreisedato: 26. januar 2020

Program

Onsdag 15. januar: Hjem – Fort Lauderdale/Costa Luminosa Bussen starter fra Grenland og tar med deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.11,55. Etter drøye 8 timer lander vi i Fort Lauderdale kl.16,00 (lokal tid). Her venter bussen for å ta oss de siste minuttene til cruisehavnen like ved flyplassen. Her sjekker vi inn på Costa Cruise «Costa Luminosa» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, kan ta en dukkert i bassenget, og blir underholdt rundt om på skipet. Sen kveld legger vi fra kai i Fort Lauderdale.

Torsdag – Lørdag 16. – 25. januar: Om bord på Costa Luminosa Torsdag ankommer vi Freeport på Bahamas. Bare ta deg en vandretur i byen, eller kom direkte i karibiamodus å dra på en paradisstrand for å ta deg en dukkert. Fredag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Lørdag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker det kjente Dunn’s River Falls – et tropisk paradis. Søndag har vi igjen en avslappende sjødag og nyter livet i deilig temperatur. Mandag ankommer vi øya Roatan tilhørende Honduras. Oppdag historien på Roatan museet, dra på utflukt å oppdag det rike dyrelivet, eller hva med å snorkle blandt fantastiske koraller?  Tirsdag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger like utenfor fastlandet, og har flotte strender og natur samt en rik historie. Onsdag legger vi til kai i Proggreso som ligger på fastlandet av Yucatan i Mexico. Er du historieinteressert bør absolutt et besøk til Maya ruiner stå på dagens plan. Om ikke finnes det flotte strender,  og gode shoppingmuligheter i Merida by. Etter noen dager med opplevelser er vi til sjøs hele torsdag og får tid til å slappe av om bord. Fredag legger vi til kai i Nassau på Bahamas. Dra på rundtur på øya og oppdag historien med herregårder, katedraler og fort. Om kvelden setter vi igjen seil mot Miami.

Lørdag 25. januar: Fort Lauderdale Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Fort Lauderdale. Her blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i Miami denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, bl.a. South Beach. Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd før vi blir kjørt til flyplassen i Fort Lauderdale. Her sjekker vi inn på flyet direkte tilbake til Oslo, avgang kl.18,00. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Søndag 26. januar: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen kl.08,35. Her tar vi plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*10 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Miami
*Service Charge på cruisebåten – verdi €100 per person
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 2 500,-
*Utvendig lugar kr. 5 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 390,- (per lugar)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 3 000,-
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)