TA Lesertur – Sjarmerende Costa Brava

«Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe»

Avreisedato: 08. april 2024 | 10 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15

Deilige vårdager ved Middelhavet

Inkludert utflukt til Barcelona

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Santa Susanna med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten til koselige småbyer som Pertallada, Pals og kystbyen Calella de Palafrugell, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

TA Lesertur

Avslappende vårdager til SUPERPRIS

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Spania, Costa Brava, Santa Susanna
Avreisedato: 08. april 2024
Avreisested: Grenland
Hjemreisedato: 17. april 2024

Program

Mandag: Hjem – Santa Susanna Bussen starter fra Skjelsvik og kjører via Porsgrunn, Skien og Siljan til Oslo Gardermoen. Her går vi om bord i flyet direkte til Barcelona, avgang kl.19,55. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Santa Susanna. Her sjekker vi inn på vårt ****Sumus Hotel Monteplaya. Hotellet er kun for voksne, har utendørs basseng, gratis wifi og underholdning. Alle rom med balkong.

Tirsdag – tirsdag: I Santa Susanna Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 6 kvelder under oppholdet. En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører nordover og skal først besøke de koselige middelalderbyene Pertallada og Pals. Byene har sjarmerende brostenslagte gater, og ligger på høyder med flott utsikt over landskapet rundt og kysten.  Vi besøker også Calella de Palafrugell som er er en sjarmerende fiskerlandsby med fargerike hus og trange gater som ender opp i Middelhavet.  En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til hotellet utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Besalu som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd.

Onsdag: Santa Susanna – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo med avgang kl. 13,10. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til Grenland.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 160,-