Deilige vårdager ved Gardasjøen

«….skal vi på utflukt til Venezia, med lokalguide som viser oss rundt i byen»

Avreisedato: 15. mars 2025 | 8 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Deilige vårdager ved Gardasjøen

Vi har inkludert flere spennende utflukter under oppholdet ved Gardasjøen.

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen byen hyggelige Garda by som ligger i helt nede ved Gardasjøens bredd.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Tromsø Lufthavn

Koselig besøk i vakre Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Garda by, Gardasjøen, Italia
Avreisedato: 15. mars 2025
Avreisested: Tromsø Lufthavn
Hjemreisedato: 22. mars 2025

Program

Lørdag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Tromsø Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Bergamo, avgang kl.10,00. Etter knappe 4 timer lander vi i Italia. Her venter lokalguide og buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til Garda by. Her skal vi bo i 7 netter på hyggelige Hotel Continental som ligger i kort gangavstand fra det hyggelige bysentrumet. Felles middag på hotellet.

Søndag – fredag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag, og felles middag 4 kvelder i tillegg til ankomstdagen. En dag skal vi på utflukt langs vakre Gardasjøen. Vi starter med båttur til Sirmione by, i sørenden av innsjøen. Her tar reiselederen oss med på en liten vandretur til Scaligeriborgen. Vi får også tid til å spise lunsj og kose oss i gamlebyen før vi returnerer til Garda by med båt. En annen dag går turen til Verona. Her får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet stopper vi på en vingård hvor vi får prøvesmake de lokale vinene. En tredje dag skal vi på utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer. Vi får også dager helt fri til avslapning og hygge. Vi får også god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, spise en god lunsj og se på folkelivet.

Lørdag: Gardasjøen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Tromsø, avgang kl.14,40.  Etter knappe 4 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 680,-