Vårdager ved Gardasjøen med Verona og Dolomittene

«…utflukt til Verona med lokalguide som viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra og Romeo og Julies veranda»

Avreisedato: 02. april 2024 | 8 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Vakre Gardasjøen

Under oppholdet besøker vi den vakre byen Sirmione

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Garda som ligger i vakkert til ved bredeen av Gardasjøen. Hotellet er koselig og familieeid hotell.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Innholdsrikt program med Dolomittene & Verona!

Koselig besøk i vakre Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Italia, Gardasjøen, Garda by
Avreisedato: 02. april 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 09. april 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Gardasjøen Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang kl.10,40. Etter 2,5 time lander vi i Italia. Her venter lokalguide og buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til byen Garda som ligger ved Gardasjøens bredd. Her skal vi bo i 7 netter på hyggelige Hotel Continental Garda. Hotellet har en hyggelig hage, og gamlebyen er bare kort gangavstand fra hotellet.

Onsdag – mandag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag og middag 4 kvelder. En dag drar vi på utflukt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til hotellet. En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter. Det er en fantastisk reise med fjell, daler og vakre blomster og planter som bare finnes her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp for å besøke en lokal vingård og prøvesmake på noen av vinene de produserer her. Vi får også tre dager fri til å slappe av, kose oss og dra på småutflukter i nærområdet. Hva med å besøke det lokale markedet, ta en togtur til Venezia eller ta seg en båttur på Gardasjøen?

Tirsdag: Gardasjøen – hjem. Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.14,00.  Etter 2,5 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar dere med tilbake til påstigningsstedene.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 680,-