Varme høstdager ved Gardasjøen med Verona

“…vi tar en båttur til den vakre byen Sirmione”

Avreisedato: 08. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Gardasjøens vakre bredder

Vi bor på et koselig familieeid hotell i Peschiera i sør-enden av Gardasjøen.

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Peschiera som ligger i sør-enden av Gardasjøen. Hotellet er koselig, familieeid hotell med utendørs svømmebasseng.

 

Tilbake til reiseoversikt

Koselig besøk i vakre Sirmione

Inkludert båttur på Gardasjøen og utflukt til Verona

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 08. oktober 2024
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 15. oktober 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Gardasjøen Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Bergamo, avgang kl.18,00. Etter 2,5 time lander vi i Italia. Her venter lokalguide og buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til byen Peschiera som ligger i sør-enden av Gardasjøen. Her skal vi bo i 7 netter på hyggelige Hotel Green Park med deilig svømmebasseng og med kort gangavstand fra sentrum.

Onsdag – mandag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag og middag 4 kvelder. En dag drar vi på utflukt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til hotellet. En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter. Det er en fantastisk reise med fjell, daler og vakre blomster og planter som bare finnes her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp for å besøke en lokal vingård og prøvesmake på noen av vinene de produserer her. Vi får også tre dager fri til å slappe av, kose oss og dra på småutflukter i nærområdet. Hva med å besøke det lokale markedet, ta en togtur til Venezia eller ta seg en båttur på Gardasjøen?

Tirsdag: Gardasjøen – hjem. Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.15,05.  Etter 2,5 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar dere med tilbake til påstigningsstedene.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 380,-