Vakre Gardasjøen med Verona og Venezia

“…vi tar en båttur til den vakre byen Sirmione”

Avreisedato: 24. september 2018 | 8 dager | Turpris: 8995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Vi bor i byen Desenzano med sin sjarmerende gamleby, beliggende ved Gardasjøen. Gardasjøen er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet med sterke kontraster fra det flate landskapet i syd, til de stupbratte Dolomittene i nord. Klimaet er også behagelig her – og normaltemperaturen ligger i overkant av 20 grader i september.

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Inkludert flere spennende utflukter

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8995
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 24. september 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 01. oktober 2018

Program

Mandag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd hvor vi går om bord i morgenflyet til Venezia, avgang kl.07,00. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, henter ut bagasjen og tar plass i bussen som tar oss med til Gardasjøens bredd, og koselige Desenzano by. Her sjekker vi inn på Hotel City i Desenzano for 7 netter.  Vi bor på et koselig, familieeid hotell, som har en hyggelig bar i resepsjonsområdet. Om ettermiddagen tar reiselederen med de som ønsker det på en liten bli-kjent-runde. Vi samles til felles middag om kvelden.

Tirsdag – søndag: Gardasjøen Frokost hver morgen, og felles middag tre kvelder (inkludert ankomstdagen). Den første formiddagen er det marked i byen, og det er et yrende folkeliv og mange gode innkjøp å gjøre. Om ettermidagen tar reiselederen oss med på båttur til den vakre byen Sirmione. Her får vi mulighet til å se oss rundt og eventuelt ta noe å spise på egenhånd før vi returnerer til Desenzano. En annen dag drar vi på utflukt til Verona hvor vi møter vår lokalguide som viser oss denne fantastiske byen. Vi får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies balkong osv. Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd før vi drar videre til en vingård for å prøvesmake forskjellige viner, og muligens kjøpe med oss en flaske hjem. En siste utfluktsdag har vi inkludert utflukt til Venezia. Vi tar sjøveien med båt og passerer Canal Grande på vår vei inn til Markusplassen. Her blir vi møtt av vår lokalguide som tar oss med på en rundtur gjennom de historiske gatene i Venezia. Underveis får vi bl.a. se Sukkenes bro, Rialtobroen og Markuskatedralen (utenfra). Vi får også noen timer på egenhånd for å se oss rundt, før vi returnerer med båt til fastlandet. Her tar vi plass i bussen som kjører tilbake til Gardasjøen. Vi får  3 hele dager fri tli å slappe av og utforske nærområdene på egenhånd. Vi kan dra på utflukt med båt langs vakre Gardasjøen, eller ta toget til noen av nabobyene.

Mandag: Gardasjøen – Hjem Vi har en litt tidlig avreise fra Desenzano om morgenen, og blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.10,20. Etter 2,5 timer lander vi tilbake i Norge, og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)