Vakre Toscana

“…fortsetter vi til tårnbyen San Gimignano, før vi er tilbake i Montecatini..”

Avreisedato: 16. oktober 2018 | 8 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Vakre Toscana – Renessansens vugge

Mote, biler, design, mat og vin, fantastisk kunst, godt og varmt klima og vakkert landskap. Dette er bare noen av de stikkordene vi kan nevne om Toscana, og som dere kan bli med og oppleve på denne turen. Toscana er kjent for sine mange koselige, små landsbyer, samt store vakre byer som Firenze og Siena. På en av utfluktene får du blant annet opplevd det verdenskjent skjeve tårnet i Pisa. Vi får også oppleve tårnbyen San Gimignano og Puccinis fødeby Lucca. Vi bor i kurbadbyen Montecatini Terme hvor vi får god tid til å utforske byen og områdene rundt.

 

 

Tilbake til reiseoversikt

Besøk i tårnbyen San Gimignano

Utflukt til Firenze

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Italia, Toscana
Avreisedato: 16. oktober 2018
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 23. oktober 2018

Program

Tirsdag: Hjem – Montecatini Terme Bussen starter i Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Pisa, avgang kl.13,30. Etter knappe 3 timer ankommer vi Italia og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til kurbadbyen Montecatini Terme hvor vi skal bo i 7 netter på vårt koselige hotell. Vi samles til sen middag.

Onsdag – mandag: I Montecatini Terme Vi har frokost inkludert hver dag samt felles middag 4 kvelder under oppholdet (inkludert ankomstdagen).

Den første dagen tar reiselederen med de som ønsker på en vandretur i byen, samt en tur opp til Montecatini Alto – gamlebyen som ligger på en høyde over det nåværende sentrum. En annen dag drar vi på heldagsutflukt til Siena og San Gimignano. Her får vi oppleve den flotte storbyen Siena, der vår reiseleder tar oss med på en vandretur gjennom de historiske gatene. Etter besøket her fortsetter vi til tårnbyen San Gimignano, før vi er tilbake i Montecatini. En annen utfluktsdag drar vi til Firenze. Her får vi en interessant runde med lokalguide i den gamle bydelen. Byen blir ofte betegnet som ”et kunstens smykkeskrin” eller ”Italias skattekammer”. Vi får tid til å spise lunsj på egenhånd eller besøke museer før vi returnerer til Montecatini. En tredje utfluktsdag drar vi først på besøk til Pisa. Her tar reiselederen oss med til Piazza Miracoli hvor vi finner det skjeve tårnet og den flotte katedralen. Vi får også tid til å se oss litt rundt på egenhånd, før vi tar plass i bussen og kjører til en vingård. Her får vi prøvesmake forskjellige viner, høre litt om produksjonen, vi får servert en litt tidlig middag, før vi returnerer til Montecatini tidlig kveld. Den siste utfuktsdagen går til Puccinis fødeby Lucca hvor vi får med oss lokalguide som viser oss rundt, vi får tid til å utforske denne fantastiske byen på egenhånd. Vi returnerer til Montecatini utpå ettermiddagen. Ellers får vi god tid til å slappe av i Montecatini, dra på egne utflukter, gjøre fordelaktige innkjøp og kose oss med god mat og drikke.

Tirsdag: Montecatini Terme – Hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Pisa. Her sjekker vi inn og går om bord i flyet tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen, avgang kl.17,05. Etter 2,5 timer lander vi på Oslo Gardermoen og tar plass i bussen som venter på å ta oss de siste milene hjem.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 050,-