Varden Lesertur – Vårstemning på cruise fra Lisboa til Kiel

«Vi spiser frokost på hotellet, før vi får med oss lokalguide som tar oss med på en formiddagsrunde i Lisboa»

Avreisedato: 22. april 2023 | 10 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 5

Lesertur med Varden på cruise fra Middelhavet til Kiel

“… forsmak på våren ombord på MSC Fantasia”

Bli med oss på et spennende cruise fra når vi setter kurs fra Lisboa langs Europas kyst helt opp til Kiel. Vi starter med en overnatting i Portugals vakre hovedstad Lisboa, før vi går om bord i flotte MSC Fantastia som skal ta oss med nordover med besøk på Normandiekysten, sjarmerende Brugge, og et stopp i dejlige København før vi avslutter cruiset i Kiel. Underveis koser vi oss med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på utflukt på destinasjonene vi besøker.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Lesertur med Varden

Inkludert drikkepakke!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise fra Lisboa til Kiel
Avreisedato: 22. april 2023
Avreisested: Grenland
Hjemreisedato: 01. mai 2023

Program

Lørdag: Hjem – Lisboa Bussen starter fra Skjelsvik og kjører via Porsgrunn og Skien, over Siljan til Oslo og Gardermoen. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Lisboa, avgang kl.07,00. Etter 4 timer ankommer vi Portugals hovedstad, og blir hentet med buss som med til vårt hotell ikke så langt fra flyplassen. Vi slapper av og kan utforske byen på egenhånd.

Søndag: Lisboa – MSC Fantasia Vi spiser frokost på hotellet, før vi får med oss lokalguide som tar oss med på en formiddagsrunde i Lisboa. Vi får se de største severdighetene samt høre den interessante historien. Rundturen ender opp på cruisehavna i Lisboa hvor  «MSC Fantasia» som blir vårt hjem de neste 7 nettene venter. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Mandag – lørdag: Om bord på MSC Fantasia Mandag og tirsdag har vi dager til sjøs og kan lade batteriene til noen aktive dager som ligger foran oss. Onsdag ligger vi til kai i Frankrike og Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Bli med reiseleder og lokalguide på utflukt langs kyststripen til det norske minnesmerket og den amerikanske kirkegården (mot tillegg), eller bare besøk gamlebyen i Le Havre. Torsdag ankommer vi Zeebrugge i Belgia? Ta deg en vandretur i havnebyen, eller bli med reiselederen inn til en av Europas mest sjarmerende byer – Brugge – bare 20 minutter unna havna (mot tillegg). Fredag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Lørdag ankommer vi Danmarks hovedstad København. Ta deg en tur på Strøget for litt shopping, eller nyt et deilig dansk ”smørrebrød”.

Søndag: Kiel Vi spiser frokost om bord på skipet før vi ankommer Tyskland og Kiel. Vi tar det litt med ro om bord før vi blir hentet med buss som tar oss med til Norwegenkai hvor Color Line venter på å ta oss tilbake til Oslo, avgang kl.14,00. De som har utvendig- og balkonglugar på cruisebåten får utvendig lugarer her, og de som har innvendige på cruisebåten får innvendig lugar. Ettermiddagstimene fri til avslapning og hygge.

Mandag: Oslo – hjem Vi spiser frokost om bord på skipet før vi er tilbake i gamlelandet og Oslo. Her venter buss for å ta oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- & flytransport
*1 overnatting inkludert frokost før cruiset i delt dobbeltrom
*1 overnatting Kiel-Oslo inkludert frokost i delt dobbeltlugar
*7 netters cruise med all mat i delt dobbeltlugar
*Easy drikkepakke inkludert på skipet
*Guidet rundtur i Lisboa
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Tillegg som må betales om bord av alle: €84 i service charge
*Enkeltlugar kr. 4 230,-
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 990,- (8 timers utflukt langs Normandiekysten, samt busstransport tur/retur Brugge sentrum)