Varme høstdager ved Gardasjøen med Verona

«…utflukt til Verona med lokalguide som viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra og Romeo og Julies veranda»

Avreisedato: 25. september 2024 | 8 dager | Turpris: 11590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Deilige høstdager ved Gardasjøen

Vi har inkludert flere spennende utflukter under oppholdet ved Gardasjøen.

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen byen San Zeno som ligger i fjellskråningen ovenfor Gardasjøen med panormautsikt over innsjøen og områdene rundt.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Innholdsrikt program med Dolomittene & Verona!

Koselig besøk i vakre Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11590
Sted: Italia, Gardasjøen, San Zeno
Avreisedato: 25. september 2024
Avreisested: Kristiansand Lufthavn Kjevik
Hjemreisedato: 02. oktober 2024

Program

Onsdag: Hjem – Gardasjøen Dere har fremmøte på Kjevik på egenhånd. Her møter dere reiselederen og de andre deltakerne. Vi sjekker inn på flyet til Oslo, avgang kl.07,00. Etter en time lander vi og går videre til Milano flyet. Etter nye 2,5 timer lander vi kl.11,55. Her venter og buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til byen San Zeno som ligger i fjellskråningen ovenfor  Gardasjøen. Her skal vi bo i 7 netter på hyggelige Hotel Bellavista med deilig svømmebasseng beliggende med panoramautsikt. Et lite sentrum er ca 600 meter unna hotellet. Felles middag på hotellet.

Torsdag – tirsdag: Ved Gardasjøen Frokost og middag inkludert hver dag. En dag drar vi først ned til Garda by hvor vi kan se oss litt rundt. Deretter drar vi på båttur til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til hotellet. En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter. Det er en fantastisk reise med fjell, daler og vakre blomster og planter som bare finnes her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp for å besøke en lokal vingård og prøvesmake på noen av vinene de produserer her. Vi får også tre dager fri til å slappe av, kose oss og dra på småutflukter i nærområdet. Hva med å besøke det lokale markedet, ta en vandretur i de flotte omgivelsene eller ta seg en tur ned til Gardasjøens bredd?

Onsdag: Gardasjøen – hjem. Vi har en litt tidlig avreise før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til København, avgang kl.09,15.  Etter 2 timer lander vi og går videre til Kjevikflyet. Etter en ny time lander vi kl.13,15 i Kristiansand og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 785,-