Varme vårdager ved vakre Balatonsjøen

«En annen dag skal vi på besøk til en av Europas vakreste hovedsteder, Budapest»

Avreisedato: 12. mai 2024 | 7 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

 Innholdsrik tur til Balatonsjøen

Opplevelsesrike dager med besøk i Budapest

Bli med oss til den vakre Balatonsjøen beliggende i hjertet av Ungarn. Balatonsjøen er en av Europas største innsjøer, men blir fort varm og temperaturene er deilige på denne årstiden. Området har en historie som går mer enn tusen år tilbake, og listen av museer, gamle fort og slott er uendelig lang. Vi bor ved den nordlige enden av Balatonsjøen, et par steinkast unna innsjøen. Hva med å ta seg en dukkert her, eller dra på vandretur langs strandpromenaden? Vi har også inkludert besøk i en av Europas vakreste hovedsteder, Budapest.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplevelsesrike dager ved Balatonsjøen

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Ungarn, Baltonsjøen
Avreisedato: 12. mai 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. mai 2024

Program

Søndag: Hjem – Balatonsjøen Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Budapest, avgang kl.18,45. Etter 2 timer lander vi i Ungarns hovedstad og tar plass i bussen som tar oss med de 2 drøye timen til Balatonsjøen og Hotel Annabella. Hotellet har både innen- og utendørs svømmebasseng. Her skal vi hygge oss i 6 netter.

Mandag – fredag: Ved Balatonsjøen Vi har frokost og middag inkludert hver dag. Den første dagen tar reiselederen oss med på en times båttur  på Balatonsjøen, hvor vi nyter den flotte utsikten. Vi har også inkludert felles lunsj denne dagen. En annen dag skal vi på besøk til en av Europas vakreste hovedsteder, Budapest. Her får vi først med oss lokalguide som viser oss de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Etter guiderunden får vi fritid til å spise lunsj på egenhånd, samt se oss rundt i byen. Vi returnerer til hotellet i tide for middag. En annen dag skal vi på utflukt i nærområdene. Underveis denne dagen besøker vi de koselige byene Balatonfured som er den eldste feriebyen langs innsjøen, samt at vi skal besøke den sjarmerende feriebyen Tihany med sin kjente katedral. Vi skal også besøke en vinkjeller hvor vi skal prøvesmake på lokalprodusert vin. Vi får også to hele dager til å slappe av og utforske nærområdet på egenhånd.

Lørdag: Balatonsjøen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Budapest. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.12,30. Etter 2 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*6 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*1 lunsj
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 790,-