Vårtur til vakre Budapest

“…har vi også inkludert en times båttur langs Donau hvor vi får se de viktigste severdighetene byen har å tilby fra elvesiden”

Avreisedato: 03. mars 2024 | 5 dager | Turpris: 7690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Budapest – en vakker og mangfoldig by

Vi har inkludert båttur på Donau

Budapest, en av verdens vakreste byer, har klart å bevare sin sjel selv om byen er blitt modernisert. Elven Donau renner gjennom sentrum og er en retningsviser for besøkende som befinner seg i brosteinsgatene på Buda-siden eller langs 1800-tallsboulevardene på Pest-siden. Historieinteresserte vil ha vanskelig for å løsrive seg fra Buda, med Slottshøyden som gir innblikk i hvordan byen var i middelalderen. En som er glad i shopping eller yrende folkeliv søker fort over til Pest-siden. Her finner du butikker og barer som konkurrerer om alles oppmerksomhet. Under oppholdet har vi inkludert flere spennende utflukter med blant annet båttur langs Donau og guidet tur.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre Budapest!

Inkludert båttur langs Donau

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7690
Sted: Ungarn, Budapest
Avreisedato: 03. mars 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. mars 2024

Program

Søndag: Hjem – Budapest Bussen starter i Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Budapest, avgang kl.17,35. Etter drøye 2 timer lander vi i Budapest og tar plass i bussen som tar oss med inn til byen hvor vi skal midt i sentrum på Exe Hotel Budapest, med gangavstand til mange av byens severdigheter.

Mandag, tirsdag og onsdag: I Budapest Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 2 kvelder. Første dagen under oppholdet møter vi vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen med buss. Underveis får vi høre den interessante historien, vi får se de mest kjente byggverkene og vi får tips om hva vi bør oppleve under oppholdet. Samme ettermiddag har vi også inkludert en times båttur langs Donau hvor vi får se de viktigste severdighetene byen har å tilby fra elvesiden. Det er en utrolig flott opplevelse. En annen dag skal vi på utflukt langs Donau til Donau-svingen gjennom vakker natur og historiske, vakre byer. Underveis besøker vi blant annet Visegrad hvor vi  får se middelalderfort og romantiske ruiner (fra utsiden). Vi besøker også Esztergom hvor vi  får se den fantastiske katedralen. Turen avsluttes med besøk i den vakre barokkbyen Szentendre. Ellers får vi god tid til å utforske byen på egenhånd, dra i et av de mange badene, spise god mat osv.

Torsdag: Budapest – Hjem Frokost, vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss  til flyplassen i Budapest.  Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Gardermoen, avgang kl.13,25. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen, her  venter bussen for å ta oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 100,-
*Oppgradering til superior rom på hotellet kr. 800,- pris per rom (Litt mer romslig hotellrom, ca 5m2 større enn de standard rommene)