Sjarmerende Vilnius

La deg overraske av sjarmerende Vilnius denne høsten!

Avreisedato: 20. september 2020 | 4 dager | Turpris: 3990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Vakre og historiske Vilnius

Utforsk den spennende gamlebyen i Vilnius!

Vilnius er hovedstaden i Litauen og har vært den minst kjente og vanskeligst tilgjengelige av de Baltiske hovedstedene. Byen er full av skjønnhet og spennende historie. Nyt stemningen mens du går på de brosteinsbelagte gatene i en av de største gamlebyene i Europa. Gamlebyen er en vakker labyrint av arkitektur, kultur, ulike kafeer og butikker. Arkitekturen er en spennende blanding av Barokk, Gotisk Renessanse og Russisk. Gamlebyen har vært på UNESCO sin verdensarvliste siden 1994. Unn deg noe godt å drikke i en av de mange bakgårdene i gamlebyen og gjør noen gode innkjøp i de koselige butikkene. Bli med oss på en uforglemmelig tur til en av Europas mest undervurderte byer!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Guidet rundtur i den enestående gamlebyen

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 3990
Sted: Litauen, Vilnius
Avreisedato: 20. september 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 23. september 2020

Program

Søndag: Hjem – Vilnius Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på flyet til Vilnius, avgang kl.19,35. Etter drøye 1,5 time lander vi i Vilnius og tar bussen videre inn til sentrum av byen hvor vi skal bo 3 netter på vårt hotell.

Mandag og tirsdag: I Vilnius Frokost inkludert hver morgen. Felles middag en av dagene. Den første dagen møter vi vår lokalguide som tar oss med til fots og i buss gjennom den historiske delen av Vilnius. Vi får høre den interessante historien, føle på stemningen, samt se de mest kjente byggverkene. Den andre dagen har vi helt fri i Vilnius til å utforske byen nærmere på egenhånd, gjøre fordelaktige innkjøp og kan kose oss i gamlebyen.

Onsdag: Vilnius – hjem  Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til Trakai slott. Slottet var tidligere bosted for Hertugen av Litauen. Slottet har en interessant historie som går helt tilbake til 1300-talllet, og fine utstillinger. Vi får en guidet rundtur her, før vi kjører til flyplassen. Her går vi om bord i flyet til Oslo. Etter 1,5 time lander vi på Gardermoen kl.20,40, og tar farvel med de andre deltakerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*1 middag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 750,- (enkeltrom utover 20%)