Vintereventyret Tromsø

«….Fjellheisen som tar oss med opp til 421 meter over havet hvor vi får en fantastisk utsikt over Tromsø og områdene rundt»

Avreisedato: 18. februar 2021 | 5 dager | Turpris: 9190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Bli med til ett vinterkledd Tromsø!

Felles middag på toppen av fjellheisen med fantastisk utsikt utover Tromsø!

Pakk ned ull og din varmeste jakke og bli med oss til det arktiske Vintereventyret i Tromsø. Mørketida er over, og vi kan oppleve fantastiske farger og lys når sola kjemper med å komme opp over horisonten. Vi skal på jakt etter nordlyset som danser over vinterhimmelen. Bli med å få oppleve Vintereventyret Tromsø.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Felles middag på toppen av Fjellheisen

Opplev ett vinterkledd Tromsø

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9190
Sted: Norge, Tromsø
Avreisedato: 18. februar 2021
Avreisested: Kristiansand (Gardermoen)
Hjemreisedato: 22. februar 2021

Program

Torsdag: Hjem – Tromsø Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Tromsø, avgang kl.15,05. Etter drøye 1,5 time lander vi i Nord-Norges hovedstad, Tromsø. Herfra er det ikke langt inn til sentrum hvor vi skal bo 4 netter på vårt hotell midt i byen. Vi samles til felles middag om kvelden.

Fredag, lørdag og søndag: I Tromsø Vi har frokost inkludert hver morgen. Den første dagen får vi med oss lokalguide som tar oss med på vandretur i sentrum av byen. Vi får høre den interessante historien, se de mest kjente bygningene og ikke minst få tips om attraksjoner som er verdt å besøke på fritiden. Resten av denne dagen fri. En annen dag er det mulig å bli med på Fjord- og naturcruise med den elektriske sightseeingbåten Brim (mot tillegg i prisen). Denne turen varer totalt i ca. 5 timer, og ut av panoramavinduene får man fantastisk utsikt over landskapet, besøker et fiskevær, og kan oppleve noe av det lokale dyrelivet. Samme ettermiddag blir vi hentet av buss ved hotellet som først tar oss med til Ishavskatedralen hvor vi har inkludert inngang. Etter besøket her drar vi til Fjellheisen som tar oss med opp til 421 meter over havet hvor vi får en fantastisk utsikt over Tromsø og områdene rundt. Byen lyser opp nedenfor oss, og vi krysser fingrene for at himmelen er klar og at vi kan få se nordlyset over Tromsø by og områdene rundt. Vi har også inkludert felles middag her oppe, før vi returnerer til byen. Den siste dagen skal vi på utflukt med buss. Vi starter ved lunsjtider fra Tromsø by og setter kursen mot Lyngsalpene. Vi tar ferga fra Breivikeide til Svensby før vi kjører til Lyngseidet. Her skal vi besøke Bivrost hvor vi skal være med på Arctic whisky opplevelse. Her får vi høre og se produksjonen av whisky som de har her. Destilleriet har en fantastisk beliggenhet med panoramavinduer over Lyngsalpene, og alle produkter er laget på lokale urter, bær og smeltet isbrevann. Etter besøket her tar vi fergen fra Lyngseidet til Olderdalen og fortsetter opp til tettstedet Skjervøy hvor vi går om bord i Hurtigruten. Fra panoramasalongene om bord kan vi nyte utsikten over de fantastiske fjellformasjonene som vi passerer underveis, mens vi seiler det siste stykket tilbake til Tromsø som vi ankommer sen kveld, og går tilbake til hotellet som ligger bare et par steinkast unna terminalen.

Mandag: Tromsø – hjem Frokost på hotellet før vi får formiddagen fri til å slappe av og utforske byen nærmere. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Tromsø. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.15,00. Etter knappe 2 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 400,-
*5 timers båttur med Brim kr. 1 190,- (per person, må bestilles senest 30 dager før avreise, kan bli utsolgt før dette)