Vinterpause – Costa Blanca og favoritten Albir

Hotell med flott beliggenhet på strandpromenaden og deilig klima langs Costa Blanca!

Avreisedato: 31. oktober 2023 | 11 dager | Turpris: 13490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Det gode liv langs den spanske kysten

Langs Costa Blanca kysten får vi se den kjente dryppsteinsgrotten

Bli med oss til Costa Blanca og koselige Albir. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og en endeløs rekke av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir og får mulighet til å slappe av på vårt hotell med flott beliggenhet direkte på stranden. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått se. Vi skal besøke små landsbyer og får vakre naturopplevelser på flere inkluderte utflukter langs den spennende kysten. 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Nyt det deilige spanske klimaet

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13490
Sted: Spania, Costa Blanca
Avreisedato: 31. oktober 2023
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. november 2023

Program

Tirsdag: Hjem – Albir Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Alicante, avgang kl. 11,25. Etter ca. 3,5 timer ankommer vi Spania, hvor bussen tar oss med det korte stykket til Albir. Her sjekker vi inn på vårt gode Hotel Kaktus med flott beliggenhet på strandpromenaden i Albir. Alle rom med balkong. Bar, restaurant og takterrasse med flott utsikt er noen få stikkord som beskriver hotellet.

Onsdag – torsdag: I Albir Frokost inkludert hver dag, samt felles middag 8 kvelder. En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppsteinsgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag kjører vi til Xalo hvor vi finner det foregår et stort antikkmarked denne dagen. Vi kan også besøke den lokale bodegaen for å gjøre noe fordelaktige innkjøp av vin produsert av vinrankene som omgir byen. Etter besøket her fortsetter vi opp i fjellene til Masarof hvor vi skal besøke den hyggelige restauranten Verdi Vent. Her får vi servert en god lunsj med drikke, alt laget fra lokale gårder. Utpå ettermiddagen er vi tilbake i Albir. En tredje dag går turen til Costa Blancas hovedstad Alicante. Vi kjører ned og tar gamlebyen i nærmere øyesyn. Denne kan ved første øyekast virke litt slitt, men inntrykket forsvinner raskt om man utforsker de små, koselige gatene og smugene. Til slutt bør vi ta en tur på den flotte, flislagte promenaden Explanada d’ Espanya som er flankert av høye daddelpalmer. På vei tilbake til Albir besøker vi den fargerike fiskerlandsbyen Villa Joyosa. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv. Det er underholdning på hotellet de fleste kveldene i uka.

Fredag: Albir – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får formiddagstimene fri, før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.15,55 Etter 3,5 timer lander vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*10 overnattinger i delt dobbeltrom
*10 frokoster
*2 lunsjer
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 900,-