Vinterpause på deilige Costa del Sol

Avreisedato: 11. november 2022 | 15 dager | Turpris: 12490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Ta en vinterpause på Costa del Sol

Utflukt til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene

Bli med bort fra novembermørket til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til britiske Gibraltar, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Vi besøker unike Gibraltar

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12490
Sted: Spania, Costa del Sol
Avreisedato: 11. november 2022
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 25. november 2022

Program

Fredag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.11,00. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 10 kvelder under oppholdet.

Lørdag 12. – torsdag 24. november: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 14 dager/netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).  En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Fredag: Costa del Sol – hjem Vi har tidlig avreise fra hotellet og kjører til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Oslo. Etter knappe 4 timer lander vi i på Torp kl.10,20, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder. 

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*13 frokoster
*10 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 830,-