Vinterpause på cruise i sørlige Middelhavet

«Besøk katedralen eller picassomuseet, og ta deg en god tapas»

Avreisedato: 27. februar 2024 | 11 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Deilge dager på flotte MSC Sinfonia

Herlige dager på cruise med spennende havner

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter turen fra den pulserende storbyen Barcelona, kjent for Gaudi, spansk tapas og flotte strender. Vi legger ut på et spennende 10 netters cruise, som tar oss med til den sørlige delen av Middehlavet med spanske Ceuta og Malaga, samt marokkanske Tangier og Casablanca som de sørligste stoppene. Vi besøker også Alicante, Genova og Marseille som alle har sjarmerende gamlebyer. Selv om det ikke er sommer langs Middelhavet enda, ligger temperaturene like i underkant av 20 grader på dagtid.

NB! Service Charge på kr 120 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

 Tilbake til reiseoversikt

Varmedager på cruise i ørlige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise i sørlige Middelhavet
Avreisedato: 27. februar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 08. mars 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.09,10. Etter 3 timer ankommer vi Spania og tar plass i bussen som tar oss med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på det litt mindre cruiseskipet «MSC Sinfonia», som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyte utsikten fra dekket, ta oss en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt eller delta på ulike aktiviteter på skipet.

Onsdag – torsdag: Om bord på «MSC Sinfonia» Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs mens vi seiler mot sør, og gjør oss bedre kjent om bord. Torsdag legger vi til kai i Tangier i Marokko. Byen har vært en pulserende havneby siden antikkens alder, og har en strategist beliggenhet ved inngangen til Middelhavet. Fredag legger vi til kai i Casablanca, Marokkos største by. Byen har vært bebodd siden før romertiden, og vi finner spor fra både Portugisisk og fransk koloniperiode. Bli med reiselederen på utflukt i Casablanca (mot tillegg) hvor vi får en rundtur, samt at vi besøker den fantastisk flotte Hassan Moskeen. Lørdag ankommer vi Ceuta som er Spanias lille enklave på nordspissen av Afrika. Til bare å være 18  kvadratkilometer så er den veldig innholdsrik, koselig gamleby med historiske bygninger, og flotte strender, og hele enklaven er tax-free område. Søndag legger vi til kai i Malaga i Spania. Besøk katedralen eller picassomuseet, og ta deg en god tapas. Eller hva med å besøke strandbyen Torremolinos? Mandag legger vi til kai i Alicante – hovedbyen på Costa Blanca. Ta deg en vandretur på den flotte strandpromenaden, eller hva med litt shopping på El Corte Ingles? Tirsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs mens vi seiler mot nord, og gjør oss bedre kjent om bord. Onsdag ankommer vi Genova i Italia. Ta deg en tur i gamlebyen, eller bli med reiseleder på utflukt til de sjarmerende byene Santa Margerita og Portofino. Torsdag legger vi til kai i Marseille i Frankrike. Gamlebyen er sjarmerende, og Notre Dame ligger på en høyde over byen og gir en fantastisk utsikt over områdene rundt. Det er også mulig å dra ut på landsbygda i Provence til koselige småbyer eller bare slappe av siste dag om bord på skipet.

Fredag: Barcelona – hjem Frokost om bord før vi går i land i Barcelona. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,25. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*10 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Service Charge kr. 120,- per natt, per person
*Enkeltlugar kr. 5 650,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 8 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 990,- (5 timers utflukt i Casablanca, samt 5 timers utflukt til Santa Margarita & Portofino)
*Drikkepakke Easy kr. 3 900,- per person (Alle i lugaren må ha drikkepakke)