Vinterpause på cruise til Madeira og Kanariøyene

«Ta deg en vandretur i byen Santa Cruz, eller hva med å besøke toppen av vulkanen Teide?»

Avreisedato: 06. januar 2024 | 16 dager | Turpris: 15390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Opplevelser på cruise fra Middelhavet med Madeira & Kanariøyene

Vi seiler fra Savona og får oppleve Madeira og Kanariøyene i tillegg til flere havner i Middelhavet

Bli med på cruise bort fra vintermørket her hjemme når vi legger ut på tokt mot Madeira og Kanariøyene.  Vi starter turen fra Italia hvor vi går direkte om bord på flotte Costa Firenze som blir vårt hjem i 2 uker. Vi besøker Valencia før vi setter kursen mot Madeira, La Palma, Tenerife og Lanzarote, før vi returnerer til Middelhavet. Her besøker vi sjarmerende Cadiz, Barcelona og Marseille før vi ender opp igjen i Savona. Etter to deilige uker setter vi kursen hjem til vinteren igjen.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avslappende dager & sepennende havner

14 netterscruise på vakre Ciosta Firenze

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15390
Sted: Cruise i Middelhavet med Madeira & Kanariøyene
Avreisedato: 06. januar 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 21. januar 2024

Program

Lørdag: Hjem – Gardermoen Bussen starter fra Kristiansand, og tar med seg deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her skal vi bo denne natten.

Søndag: Gardermoen – Savona & «Costa Firenze» Tidlig frokost før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vin inn på direkteflyet til Nice, avgang kl.07,20. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med de siste 2 timene til Italia og cruisehavnen i Savona. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Firenze som blir vårt hjem de neste to ukene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Mandag – lørdag: Om bord på «Costa Firenze» Mandag har vi en dag til sjøs og kan slappe av. Tirsdag legger vi til kai i Valencia i Spania. Dra inn til byen og spis en deilig tapas, eller hva med å ta et friskt bad i Middelhavet? Onsdag og torsdag seiler vi mot varmere farvann ved Kanariøyene. Fredag ankommer vi blomsterøya Madeira. Bare ta deg en vandretur i Funchal, eller bli med på utflukt til Nonnenes dal (mot tillegg). Lørdag ankommer vi den lille kanariøya La Palma. Besøk en av de sorte strendene med lavasand og ta deg en dukkert i havet. Søndag ankommer vi Tenerife. Ta deg en vandretur i byen Santa Cruz, eller hva med å besøke toppen av vulkanen Teide? Mandag ankommer vi Lanzarote. Gå deg en tur i Arrecife, eller bli med reiseledere på utlfukt til spennende vulkansk landskap (mot tillegg).  Tirsdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av etter opplevelsesrike dager. Onsdag ankommer vi Cadiz i Spania. Gamlebyen byr på krokete gater og historie som går mer enn tusen år tilbake. Byen er virkelig verdt et besøk. Torsdag har vi turens siste sjødag. Fredag ankommer vi verdensmetropolen Barcelona, og kan legge ut på oppdagelsesferd i Gaudis verden. Lørdag ankommer vi Marseille i Frankrike. Byen har en hyggelig gamleby, og kirken Notre Dame ligger på toppen av fjellet med fantastisk utsikt over byen og områdene rundt..

Søndag: Savona – hjem Litt tidlig frokost om bord før vi går iland i Savona og tar plass i bussen som tar oss de siste 2 timene til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.10,55. Etter knappe 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar  plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €154 i service charge
*Enkeltlugar/rom kr. 4 050,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 8 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 900,- (6 timers utflukt på Lanzarote, og 4 timers på Madeira)
*My Drinks drikkepakke kr. 5 240,- (Pris per person. Alle i samme lugar må eventuelt ha drikkepakke)