Vinterpause på cruise til Madeira og Kanariøyene

«Ta deg en vandretur i byen Santa Cruz, eller hva med å besøke toppen av vulkanen Teide?»

Avreisedato: 11. november 2024 | 8 dager | Turpris: 16790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Opplevelser på cruise med Madeira & Kanariøyene

Vi seiler fra Gran Canaria og får oppleve Madeira og de andre Kanariøyene

Bli med på cruise bort fra vintermørket her hjemme når vi legger ut på tokt Kanariøyene rundt med Madeira. Vi flyr direkte til Kanirøyene hvor vi går om bord på MSC Cruises litt mindre skip MSC Opera som blir vårt hjem hele turen. Vi starter og avslutter cruiset på Gran Canaria, i tillegg får vi besøke Fuerteventura, La Palma, Lanzarote, Tenerife og ikke minst Madeira underveis på dette spennende cruiset. Etter en deilig uke på oppdagelsesferd til forskjellige øyer setter vi kursen hjem til vinteren igjen.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avslappende dager & sepennende øyer

7 netterscruise på vakre MSC Opera

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 16790
Sted: Cruise Kanariøyene og Madeira
Avreisedato: 11. november 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. november 2024

Program

Mandag: Hjem – Gran Canaria & «MSC Opera» Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Gran Canaria, avgang kl.11,10. Etter 5,5 timer lander vi, og blir tatt de siste milene til cruisehavnen i Las Palmas. Her sjekker vi inn på det litt mindre cruiseskipet MSC Opera som blir vårt hjem den neste uka. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Mandag – mandag: Om bord på «MSC Opera» Tirsdag legger vi til kai i Pureto del Rosario på Fuerteventura. Dra inn til byen og spis en deilig tapas, eller hva med å ta en dukkert på Playa Chica stranden som ikke ligger langt unna cruisehavnen? Onsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kjøre oss bedre kjent om bord og slappe av. Torsdag ankommer vi den lille kanariøya La Palma. Besøk en av de sorte strendene med lavasand og ta deg en dukkert i Middelhavet. Fredag ankommer vi blomsterøya Madeira. Bare ta deg en vandretur i Funchal, eller bli med på utflukt til Nonnenes dal (mot tillegg). Lørdag ankommer vi Lanzarote. Gå deg en tur i Arrecife, eller bli med reiseledere på utlfukt til spennende vulkansk landskap (mot tillegg).  Søndag ankommer vi Tenerife. Ta deg en vandretur i byen Santa Cruz, eller hva med å besøke toppen av vulkanen Teide?

Mandag: Gran Canaria – hjem Frokost om bord før vi går iland i i Las Palmas på Gran Canaria. Vi kan gå på oppdagelsesferd i byen, og spise lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.16,45. Etter 5,5 timer lander vi i Norge, og tar  plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Service charge til betjeningen (verdi kr. 840,-)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 5 950,-
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 9 390,- (per lugar)
*Balkong Aurea lugar kr. 13 090,-
*Utfluktspakke kr. 900,- (6 timers utflukt på Lanzarote, og 4 timers på Madeira)
*Easy drikkepakke kr. 2 730,- (Pris per person. Alle i samme lugar må eventuelt ha drikkepakke)
Rabatt for: *Uten fly hjem kr. 2 500,- (bli igjen på Gran Canaria på egenhånd og ta hjemreisen på egenhånd)