Vinterpause på cruise til Sardinia & Sicilia

«Skipet blir vårt hjem den neste uken, og vi kan hygge oss med god mat og god service, nyte utsikten fra dekket, ta oss en dukkert i det innendørs eller utendørs bassenget, og bli underholdt av levende musikk rundt om på skipet»

Avreisedato: 05. november 2022 | 8 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Medlemscruise i Middelhavet med Sardinia & Sicilia

Opplev spennende havner og komforten på cruiseskipet

Ta en pause fra vinteren og bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet med nye, flotte Costa Firenze i november. Temperaturen og tempoet er behagelig etter en lang sommer, og vi skal besøke noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Sicilia og Sardinia som høydepunkt. Vi får også fine dager hvor vi kan sitte i solveggen og nyte utsikten over havet, og kanskje ta oss en dukkert i bassenget.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

7 netters cruise på vakre Costa Firenze

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 05. november 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 12. november 2022

Program

Lørdag: Hjem – Barcelona (Costa Firenze)  Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.11,00. Etter 3 timer lander vi i Barcelona, og blir hentet av buss som tar oss ned det korte stykket til cruisehavnen. Her går vi ombord på det passe store, og flotte nye cruiseskipet fra Costa Cruises, «Costa Firenze». Skipet blir vårt hjem den neste uken, og vi kan hygge oss med god mat og god service, nyte utsikten fra dekket, ta oss en dukkert i det innendørs eller utendørs bassenget, og  bli underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Firenze» Søndag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Mandag legger vi til kai i Cagliari på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Tirsdag ankommer vi Sicilia og Palermo by som er «hovedstaden» på Sicilia. Gå på oppdagelsesferd i det historiske sentrum med rester fra romer-, araber-, normanner- og bysantertiden. Onsdag ankommer vi Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man ta lokaltoget inn til Roma, eller bare rusle en liten tur i denne koselige byen. Torsdag legger vi til kai i Italia og Genova. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen og den koselige gamlebyen. Fredag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? 

Lørdag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi ankommer Spania og Barcelona. Her blir vi hentet av buss som først tar oss med på en liten rundtur slik at vi får sett de største severdighetene, før vi ender opp på flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.15,15. Etter 3 timer ankommer Oslo og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang. 

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltlugar kr. 2 100,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 1 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 3 990,- (per lugar)
*4 timers utflukt med buss og guide på Sardinia kr. 350,-
*My drinks drikkepakke kr. 2485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)