Vinteravbrekk Sør-Spania – Almunecar

«…alle rommene har balkong, svømmebassenget er oppvarmet og det er bar og restaurant på hotellet»

Avreisedato: 17. november 2023 | 15 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 2
Flyreiser

Deilig vinterpause på Solkysten!

Det er tre inkluderte utflukter under vårt opphold i Sør-Spania!

Ta en pause fra kulde og snø, og bli med oss til det Sørlige Spania i november. Vi bor i byen Almunecar som ligger langs Spanias sørlige kyststripe, kjent for sin litt røffe natur med klipper som stuper ned i havet, koselige, små fiskerlandsbyer, og små bukter med sandstrender. Vi bor på vårt ****hotell som ligger med kort avstand til restauranter, butikker og barer. Byen har en koselig gamleby med et arabisk fort fra maurernes tid, botanisk have med samlinger av tropiske planter, samt rester av den gamle fiskehavnen.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Vi bor i koselige Almunecar

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Spania, Costa del Sol, Almunecar
Avreisedato: 17. november 2023
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. desember 2023

Program

Fredag 17. november: Hjem – Almunecar Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Malaga, avgang kl.16,00. Etter 4 timer lander vi i Spania, og tar plass i bussen som tar oss de siste 1,5 timene frem til Almunecar. Her sjekker vi inn på ****Victoria Playa Hotel som blir vårt hjem de neste 14 nettene. Hotellet ligger 5 minutters gange fra stranda, og 15 minutter fra det historiske sentrum. Alle rommene har balkong, svømmebassenget er oppvarmet og det er bar og restaurant på hotellet.

Lørdag – torsdag 18.november – 30. november: I Almunecar Vi har frokost inkludert hver morgen, felles middag 10 dager og vi har inkludert 3 utflukter under oppholdet. En dag drar vi på utflukt til området Alpujarra. Vi starter med å kjøre nede i dype daler med vakkert landskap, før vi fortsetter gjennom appelsin- og sitronplantasjer, videre til mandel- og olivenlunder og vinranker, og når vi kommer opp mot toppene er det pinjetrær som dominerer. Vi skal besøke 2 koselige landsbyer som ligger høyt oppe i fjellene med fantastisk utsikt, Pampaneira og Capileira. Arkitekturen bærer preg av å ha vært okkupert av maurerne i over 250 år, fra begge sider har man en fantastisk utsikt over dalen og opp mot Sierra Nevada hvor de snøkledde toppene møter den blå himmelen. Vi gjør også et stopp hos en skinkeprodusent, og har inkludert felles lunsj denne dagen. En annen dag starter vi med besøk i den koselige fiskerlandsbyen Nerja. Herfra fortsetter vi inn i landet i regionen La Axarquia. Dette området er kjent for sine tropiske dalfører hvor kiwi, avocado og mango vokser. Vi besøker også den hvitkalkede byen Frigliana som med sine trange, brosteinsbelagte gater og fantastiske utsikt er vel verdt et besøk. En annen utfluktsdag går til  fjellbyen Guadix, hvor ca. halvparten av befolkningen bor i grotter i fjellene for å holde varmen ute om sommeren, og kulden ute om vinteren. Vi kjører også gjennom fjellområdet som er typisk westernfilm landskap med kaktuser og avkappede fjelltopper. Ellers har vi god tid til å slappe av og kose oss på strandpromenaden, eller i den hyggelige gamlebyen.

Fredag 1. desember: Almunecar – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet til Torp, avgang kl.11,20. Etter 4 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*14 frokoster
*1 lunsj
*10 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 360,-