Wien – elegant og historisk

«som tar oss med til fantastiske Schönbrunn slott. Her får vi først en omvisning i dette flotte slottet, før vi får tid til å spise lunsj på egenhånd»

Avreisedato: 21. mars 2023 | 5 dager | Turpris: 7490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Eleganse og historie!

Bli med til en av Europas mest fantastiske storbyer

Wien – ordet setter i gang fantasien og vi ser for oss svingende valser og ball på Operaen, vakre bygninger, den Spanske Rideskole og tradisjonelle kafeer. Wien er alt dette, men i tillegg har byen lykkes med å forene historien med det nye og moderne. Byen har noe for alle – museumskvartalene med all historie og kultur, like ved Stephansplaz finner vi alle de nye motebutikkene, trendy barer og restauranter.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Guidet rundtur på Schloss Scönbrunn

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7490
Sted: Østerike, Wien
Avreisedato: 21. mars 2023
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 25. mars 2023

Program

Tirsdag: Hjem – Wien Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Wien, avgang kl. 08,45. Etter drøye 2 timer lander vi og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket inn til byen. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen hvor vi får se de viktigste severdighetene, samt høre den interessante historien. Vi får også tips om hva vi bør gjøre under oppholdet. Rundturen avsluttes på Hotel Ananas hvor vi skal bo alle nettene. Hotellet ligger ca. 1 km fra Karlsplatz som er starten av gamlebyen og det går metro og trikk like utenfor døren. Felles middag.

Onsdag, torsdag og fredag: I Wien Frokost inkludert hver dag, og middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. En dag har vi inkludert utflukt til den østerrikske landsbygda og Wachau-dalen. Vi har med oss lokalguide som tar oss med gjennom sjarmerende landsbyer og vakkert landskap med stopp bl.a. i Durnstein, og i det kjente klosteret i Melk med flott utsikt over Donau. En ettermiddag drar vi ut til Grinzing som er kjent for sine Heurigen som er tradisjonelle vin-tavernaer som server lokalprodusert mat og vin. Vi ser oss rundt i denne koselige landsbyen, samt at vi har inkludert dagens middag på en lokale Heurigen hvor vi får servert kveldens middag. Vi får også god tid til å utforske byen på egenhånd. Hva med å besøke den Spanske rideskole? Eller få oppleve en ekte Wienerkonsert? Det store matmarkedet Naschmarkt er ikke langt fra hotellet og er vel verdt et besøk, hvor man kan få prøvesmake og kjøpe med seg lokale favoritter hjem. 

Lørdag: Wien – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt med ro før vi blir hentet med buss som tar oss med til fantastiske Schönbrunn slott. Her får vi først en omvisning i dette flotte slottet, før vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Etter besøket her kjører vi til flyplassen hvor vi sjekker inn på direkteflyet tilbake til Torp, avgang kl.17,30. Etter 2 timer lander vi i Sandefjord, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder. 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 280,-