Blomstringstur til Holland

Vår og vakre farger i Holland

Avreisedato: 13. april 2020 | 5 dager | Turpris: 7290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Blomstringstur til tulipanenes rike

..i Keukenhof opplever vi en fargeprakt det ikke finnes maken til!

Et så lite land skulle en vel kunne beskrive på et frimerke. Men nei, bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Vi bor i Purmerend like nord for Amsterdam, kun en kort gåtur fra det koselige og historiske bysemtrumet.  I blomsterparken Keukenhof får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til, med løkblomster i alle tenkelige farger. Landskapet, med kanaler og vindmøller er en eventyrlig opplevelse. Praktfulle kjøpmannshus, fargerike landsbyer, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må sees! Blomstringstur til Keukenhof og Holland blir en av vårens store høydepunkter!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev en fantastisk blomsterprakt

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7290
Sted: Nederland, Purmerend
Avreisedato: 13. april 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 17. april 2020

Program

Mandag: Hjem – Purmerend Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.11,05. Etter 1,5 time lander vi i Amsterdam og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket til den lille byen Pumerend like nord for Amsterdam hvor vi skal bo i 4 netter. Det koselige, historiske bysentrumet er i kort gangavstand fra hotellet. Felles middag om kvelden.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Holland Frokost hver dag, middag 2 kvelder inkludert ankomstdagen. Den ene dagen starter vi dagen med besøk i Den Haag. Vi skal se den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Vi skal også besøke Delft og en av de mange porselensfabrikkene, vi får også tid på egenhånd  til å se nærmere på byen. En annen dag drar vi til den store blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til med forskjellige løkblomster i alle tenkelige farger. Den siste utfluktsdagen drar vi til Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og starter med en bussrundtur gjennom de koselige gatene, forbi Anne Franks hus osv. Turen avsluttes med en båttur under noen av de 600 broene som finnes i byen.  Vi får noe tid på egenhånd til lunsj, og til å se oss rundt på egenhånd. Vi har også inkludert besøk hos en ostehandler underveis på turen.

Fredag: Purmerend – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Amsterdam. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.13,40. Etter knappe 2 timer lander vi tilbake på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet inkludert inngangsbilletter
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)