Cruise i Middelhavet med Costa Smeralda

Bli med når Costa Smeralda setter kursen mot fem kulturelle og naturskjønne skatter i Middelhavet

Avreisedato: 23. mars 2020 | 8 dager | Turpris: 7995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Utforsk flotte kystbyer i det vestlige Middelhavet

Costa Smeralda tar oss med til spennende havner i Middelhavet

Bli med til Middelhavet i mars og få en smak av våren på cruise i Middelhavet. Vi seiler fra Barcelona i Spania og våkner opp til spennende destinasjoner langs Middelhavet nesten hver dag. Vi besøker solskinnsøya Mallorca, havnebyen til Roma – Civitavecchia, La Spezia – innfallsporten til Cinque Terre i tillegg til Savona og Marseille. Vi koser oss om bord på splitter nye Costa Smeralda, som hadde sitt jomfruseilas høsten 2019. Om bord det miljøvennlige skipet kan du kose deg med god mat og service, nyte utsikten fra dekk, ta deg en dukkert i bassengene og la deg underholde av levende musikk!

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

En smak av vår på cruise i Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7995
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 23. mars 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 30. mars 2020

Program

Mandag: Hjem – Costa Smeralda Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Barcelona, avgang kl.09,00. Etter 3 timer lander vi i Barcelona og blir tatt med av buss utenfor terminalen direkte til cruisehavnen og Costa Smeralda, som blir vårt hjem den neste uka. Vi kan gå på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Tirsdag – søndag: Om bord på Costa Smeralda Tirsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Her er det også mulig å bli med reiselederen (mot tillegg) på en guidet rundtur med lokalguide som også inkluderer inngang til den fantastiske katedralen. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Civitavecchia, som er havnebyen til Roma. Her er det mulig å gå seg en tur i byen vi legger til, eller slappe av om bord. Fredag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene i Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her kan man dra med lokaltog til Cinque Terre. Lørdag ankommer vi Savona i Italia. Her kan vi ta oss en vandretur i gamlebyen, eller bli med reiselederen på utflukt til Finalborgo og Noli med lokalguide. Middelalderbyen Finalborgo vil imponere og den koselige byen Noli. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende, historiske småbyen Arles?

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Barcelona. Her tar vi farvel med Costa Smeralda, og tar plass i bussen som tar oss med det lille stykket til flyplassen i Barcelona. Her går vi om bord på direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,00. Etter 3 timer lander vi tilbake på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*Service Charge (verdi € 70 per person)

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 2 490,- (per lugar)
*Cove Balkonglugar kr. 3 190,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 700,- (5,5 timers utflukt fra Savona, samt 3 timers utflukt i Palma de Mallorca)
*Drikkepakke Piu Gusto kr. 2 100,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord på cruiseskipet)