Cruise Antarktis, Kapp Horn & Falklandsøyene

«Lørdag, søndag, mandag og tirsdag seiler vi i Antarktis. Vi ankommer lørdag ved lunsjtid og setter kursen tilbake mot fastlandet ved lunsjtid på tirsdag»

Avreisedato: 18. januar 2024 | 21 dager | Turpris: 38990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

En opplevelse for livet!

Vi seiler rundt Kapp Horn og får oppleve den unike naturen i Antarktisk

Bli med oss på et uforglemmelig cruise som starter i Santiago i Chile og som avsluttes i Buenos Aires. Underveis får vi fantastiske opplevelser når vi seiler forbi Kapp Horn og tilbringer fire dager med panoramacruise i Antarktis hvor det er lyst hele døgnet på denne årstiden. I tillegg gjør vi flere spennende stopp underveis, bl.a. Punta Arenas, Ushuaia, Montevideo og ikke minst med besøk på Falklandsøyene. Alt dette får vi oppleve mens vi bor behagelig om bord på Princess Cruises deilige og avslappende skip Sapphire Princess.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev enestående natur i Antarktis

Spennende opplevelser i ukjent farvann

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 38990
Sted: Cruise til Antarktis
Avreisedato: 18. januar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. februar 2024

Program

Torsdag 18. januar: Hjem – Paris (Santigao de Chile) Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Paris, avgang kl.17,30. Etter drøye 2 timer lander vi og går videre til nattflyet som tar oss med gjennom natten til Santigao de Chile.

Fredag 19. januar: Santigao de Chile Vi får servert frokost på flyet før vi ankommer Chiles hovedstad Santiago kl.09,40 (lokal tid). Her blir vi hentet med buss som tar oss med inn til sentrum. Vi får med oss en lokalguide som tar oss med på rundtur hvor vi får se de viktigste severdighetene som byen har å tilby. Rundturen avsluttes på vårt hotell hvor vi skal bo denne natten. Ettermiddagstimene fri til avslapning og hygge.

Lørdag 20. januar: Santiago de Chile – San Antonio Vi spiser frokost på hotellet og tar det litt med ro før vi blir hentet av buss som tar oss med ned til havnebyen San Antonio. Her sjekker vi inn på Princess Cruises flotte skip Sapphire Princess som blir vårt hjem de neste 16 nettene. Princess Cruises er spesialister på cruise for de godt voksne, og atmosfæren om bord er stille og rolig.

Søndag 21. januar-søndag 4. februar: Om bord på Princess Sapphire Søndag, mandag og tirsdag er vi om bord mens vi seiler mot sør. Vi kan slappe av og gjøre oss bedre kjent. Onsdag ankommer vi Punta Arenas helt sør i Chile. Byen er kjent som Chiles innfartsport til Antarktis. Ta deg en vandretur i byen, eller dra på utflukt til en av øyene like utenfor hvor du finner store pingvin-kolonier. Torsdag ankommer vi Ushuaia i Argentina, som er verdens sørligste by, og er omgitt av Martian-fjellene. Hva med å dra med El tren del fin del mundo-toget (toget til verdens ende) til nasjonalparken Tierra del Fuego? Fredag seiler vi i morgentime forbi Kapp Horn, før vi setter kursen mot Antarktis. Lørdag, søndag, mandag og tirsdag seiler vi i Antarktis. Vi ankommer lørdag ved lunsjtid og setter kursen tilbake mot fastlandet ved lunsjtid på tirsdag. I tiden mellom kan vi nyte utsikten fra vinduene og dekk om bord. Det er sommer her nede på denne tiden, så solen er oppe hele døgnet. Onsdag har vi hele dagen til sjøs tilbake mot Sør-Amerika. Torsdag ankommer vi Falklandsøyene. Vi kommer inn til hovedstaden Stanley – og selv om øyene er kjent og byen har en historie tilbake til 1843 – så er det bare 1500 innbyggere her. Fredag og lørdag tilbringer vi til sjøs tilbake til fastlandet. Søndag ankommer vi Montevideo i Uruguay. Sentrum er ikke langt unna havna, og det er vel verdt å dra en tur inn for å oppleve byen. Om kvelden samles vi til cruisets siste middag.

Mandag 5. og tirsdag 6. februar: I Buenos Aires Vi spiser frokost om bord før vi forlater cruiseskipet. Vi møter buss og vår lokalguide som tar oss med på en spennende rundtur i byen. Underveis på rundturen får vi bl.a. se de viktigste severdighetene som Plaza de Mayo med Casa Rosada, det rosa hjemmet til Argentinas president. Rundturen ender opp på vårt hotell i sentrum. Resten av dagen fri til avslapning og hygge. Tirsdag har vi inkludert frokost og får store deler av dagen fri, men sen ettermiddag samles vi til felles avskjedsmiddag før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Paris, avgang kl.22,45.

Onsdag 7. februar: Paris – hjem Vi ankommer Paris kl.15,45 og får 5 timers ventetid før flyet går videre til Oslo. Etter nye drøye 2 timer lander vi i 23-tiden, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom før cruiset
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom etter cruiset
*2 frokoster og 1 middag før/etter cruiset
*16 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Utflukter før og etter cruiset som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge $256 (NB! inkludert i prisen for de som bestiller all inclusive)
*Enkeltlugar/rom kr. 14 760,-
*Utvendig lugar med begrenset utsikt kr. 2 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 14 690,- (per lugar)
*All inclusive på cruiset kr. 9 700,- (per person. Inkluderer drikkepakke, Internett og Service Charge)