Cruise fra Venezia med Albania & Santorini

Opplev Middelhavet på sitt beste med cruise fra Venezia!

Avreisedato: 17. april 2020 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket

Opplev vakre byer langs Middelhavskysten

På cruise fra Venezia besøker vi 5 idylliske destinasjoner!

Bli med oss på et spennende cruise i Middel- og Adriaterhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et 7-netters cruise som tar oss med til spennende Sarande i Albania, den greske øyidyllen Santorini samt spennende stopp i både Split og Dubrovnik i Kroatia. Vi har det godt om bord, mens vi hver dag våkner opp på nye destinasjoner. På cruise fra Venezia reiser vi ut til vakre, historiske kystbyer med rikt kulturliv og solfylte strender. Bli med oss på en fantastisk cruisereise våren 2020!

NB! Kun doble utvendige lugarer igjen – 1 495,-blir automatisk lagt på ved booking pp.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev fantastiske Santorini

7 netters cruise med alle måltider

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Adriaterhavet
Avreisedato: 17. april 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 25. april 2020

Program

Fredag: Hjem – Venezia Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltakere langs E18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Milano kl.15,30. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, og blir tatt med til utkanten av Venezia hvor vi skal bo denne natten.

Lørdag: Venezia – «MSC Sinfonia» Vi spiser frokost, og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi ombord på MSC Cruises cruiseskip «MSC Sinfonia» som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1550 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, og blir underholdt rundt om på skipet.

Lørdag – lørdag: Om bord på «MSC Sinfonia» Søndag ankommer vi Split i Kroatia som med sin fantastiske gamleby lokker oss til å ta en vandretur i de historiske gatene. Mandag tilbringer vi dagen til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord mens vi seiler i full fart mot den greske øyverdenen. Tirsdag legger vi til kai på Santorini i Hellas. Denne greske øyidyllen er verdenskjent for sine vakre typiske landsbyer med hvitkalkede byer med blå tak, og deilig gresk mat. Onsdag legger vi til kai i Sarande i Albania som ligger langs Albanias sørlige kyst. Ta deg en vandretur i labyrinten av de historiske gatene i gamlebyen, eller bli med oss på utflukt (mot tillegg) som tar oss med rundt i Sarande by samt at vi også besøker de antikke ruinene i Butrint som står på UNESCOS verdensarvliste. Torsdag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk, eller hva med å dra på en av de vakre strendene og dyppe tærne i havet? Fredag legger vi til kai på i den Italienske havnebyen Ancona – ta deg en vandretur i gamlebyen. Hva med å besøke katedralen fra 1189, eller sette seg ned å spisen god pizza og italiensk iskrem?

Lørdag: Italia – hjem  Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Vi sjekker inn på flyet til Oslo avgang kl.14,00. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Fra 01. januar 2020 blir all sjødrift med MSC Cruises karbonnøytralt – Les mer HER 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting i delt dobbeltrom før cruiset
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Varmmat på flyet tur/retur
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 4 400,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr.13 690,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 1 960,-
*Utfluktspakke kr. 700,- (2 timers guidet utflukt i Split samt 4 timers guidet utflukt i Albania)