Cruise i deilige Karibia – all inclusive

«Her sjekker vi inn på det nye, flotte skipet til MSC Cruiselines «MSC Seascape» som blir vårt hjem de neste 7 nettene»

Avreisedato: 20. januar 2024 | 10 dager | Turpris: 18990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Finn din drømme strand i Karibia!

Vi besøker herlige destinasjoner som Bahamas, Ocean Cay og Mexico

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr via Reykjavik til Florida, bor en natt på hotell først, før vi legger ut på seilas mot asurblått hav i Karibia. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på nye, flotte MSC Seashore som tar oss med til spennende destinasjoner i Det Karibiske hav, og våkner opp til nye spennende destinasjoner nesten hver dag. Et av høydepunktene er MSC sin private paradisøy Ocean Cay. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

NB! Service Charge på kr 145 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

 Tilbake til reiseoversikt

Deilig cruise i Karibia

All inclusive ombord på MSC Seashore

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 18990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 20. januar 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. januar 2024

Program

Lørdag: Hjem – Orlando Bussen starter i Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her  sjekker vi inn på flyet til Reykjavik, avgang kl.13,00. Etter 2 timer lander vi på Island og går videre til USA-flyet. Etter nye drøye 7 timer lander vi i Orlando kl.20,35 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet.

Søndag: Orlando – MSC Seashore Vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Port Canaveral. Her sjekker vi inn på det flotte skipet «MSC Seashore», som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet. Vi har også inkludert Easy drikkepakke underveis på cruiset som inkluderer husets vin, øl, mineralvann og enkle drinker hele døgnet i skipets barer og restauranter.

Søndag – Søndag: Om bord på MSC Seashore Mandag legger vi til kai på Bahamas og Nassau ved lunsjtid. Ta deg en tur på Paradise beach og ta deg en dukkert i det Karibiske hav, eller bare gå deg en tur i byen. Tirsdag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Onsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Torsdag ankommer vi Costa May på Mexicokysten. Området er omgitt av tropiske strender og eldgamle ruiner fra Mexico sin storhetstid rundt 2000 år f.kr.  Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger utenfor halvøya Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Denne dagen er det mulig å bli med reiselederen på utflukt (mot tillegg), på jakt etter rester av historien fra Maya-indianerne i Pueblo de Maiz. Vi har også inkludert lunsj, samt at vi stopper for å ta oss en dukkert på en strand på vei tilbake til cruisehavnen (utflukten varer totalt ca. 5 timer). Lørdag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.

Søndag: Orlando Frokost på skipet før vi går i land. Vi blir hentet med buss som tar oss med til Orlando by hvor vi får et par timer til å spise lunsj, gjøre innkjøp og se oss rundt før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet som tar oss via Reykjvik og hjem til Oslo, avgang kl.17,45.

Mandag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA lander vi i Reykjavik og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.11,35. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Easy drikkepakke på cruiset
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Service Charge kr. 145,- per natt, per person
*Enkeltlugar/rom kr. 5 520,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 190,- (per lugar)
*Utflukt i Cozumel kr. 650,- (Må bestilles senest 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)