Cruise i deilige Karibia – all inclusive

«Her sjekker vi inn på det nye, flotte skipet til MSC Cruiselines «MSC Seascape» som blir vårt hjem de neste 7 nettene»

Avreisedato: 27. januar 2023 | 11 dager | Turpris: 16990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Finn din drømme strand i Karibia!

Vi besøker herlige destinasjoner som Jamaica, Cayman Islands og Mexico

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor to netter på hotell først, før vi legger ut på seilas mot Azurblått hav i Karibia. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på nye, flotte MSC Seascape som tar oss med til spennende destinasjoner i det Karibiske hav, og våkner opp til nye spennende destinasjoner nesten hver dag. Et av høydepunktene er MSC sin private paradisøy Ocean Cay. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

 Tilbake til reiseoversikt

Deilig cruise i Karibia

All inclusive ombord på MSC Seascape

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 27. januar 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 06. februar 2023

Program

Fredag: Hjem – Miami Bussen starter i Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her  sjekker vi inn på direkteflyet til Miami, avgang kl.13,15. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.17,35 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet som ligger i bydelen Kendall.

Lørdag: I Miami Frokost på hotellet før vi blir møtt av lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, og ender opp på South Beach hvor vi får tid til å spise lunsj på egenhånd før vi om ettermiddagen returnerer til hotellet. Resten av dagen fri til å slappe av ved bassenget, eller gå seg en tur til butikker og restauranter ved hotellet.

Søndag: Miami – MSC Seascape Vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på det nye, flotte skipet til MSC Cruiselines «MSC Seascape» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet. Vi har også inkludert Easy drikkepakke underveis på cruiset som inkluderer husets vin, øl, mineralvann og enkle drinker hele døgnet i skipets barer og restauranter.

Søndag – Søndag: Om bord på MSC Seascape Mandag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis. Torsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger på tuppen i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Denne dagen er det mulig å bli med reiselederen på utflukt (mot tillegg), på jakt etter rester av historien fra maya-indianerne i Pueblo de Maiz. Vi har også inkludert lunsj, samt at vi stopper for å ta oss en dukkert på en strand på vei tilbake til cruisehavnen (utflukten varer totalt ca. 5 timer). Lørdag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.

Søndag: Miami Frokost om bord på skipet før vi går i land. Vi blir hentet med buss som tar oss med til Lincoln Road hvor vi får et par timer til å se oss rundt før vi kjører til flyplassen i Miami. Her sjekker vi inn på flyet som tar oss via Stockholm og hjem til Oslo, avgang kl.19,40. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Mandag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA lander vi i Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 14,15. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Easy drikkepakke på cruiset
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle ombord på skipet: *”Service Charge” $ 98
*Enkeltlugar kr. 4 770,-
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utflukt i Cozumel kr. 600,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)